Facebook Twitter E-mail Youtube

i-Oplossingen

 

 

Als u in deze tijd winst wilt maken in de landbouw, moet u bij elke stap de kosten verlagen en de productiviteit vergroten. John Deere i-oplossingen helpen hierbij. i-oplossingen bestaan uit een serie elektronische bedieningssystemen die in de fabriek worden geïnstalleerd in uw maaidorsers, hakselaars en veldspuiten. Daarnaast zorgen de intelligente kenmerken voor uw trekker ervoor dat i-oplossingen het hele jaar door uw voorkeur genieten. Bij alle aspecten van de landbouw leveren deze intuïtieve satellietsystemen voor een ongekende mate van nauwkeurigheid, consistentie en productiviteit – in alle omstandigheden en in elk seizoen.


Intelligent

John Deere i-componenten stoppen intelligentie in de machines, nemen een deel van de druk op de bestuurder weg en verhogen de kwaliteit van het werk.


Innovatief

John Deere i-oplossingen zijn een slimme manier om de productiviteit, het bestuurderscomfort, en de milieuvriendelijkheid te verhogen. De ongeëvenaarde en onderscheidende oplossingen zorgen ervoor dat uw werkzaamheden winstgevend zijn.


Geïntegreerd

We ontwikkelen, maken en installeren de componenten van onze i-oplossingen zelf. U kunt nieuwe componenten toevoegen, ontvangers en displays van de ene naar de andere machine verplaatsen, en zelfs werktuigen en machines van andere fabrikanten eenvoudig integreren via ISOBUS. Zo worden i-oplossingen naadloos een integraal onderdeel van uw werkzaamheden.


i-Hakselaar

i-Maaidorser

i-Veldspuit