Facebook Twitter E-mail Youtube

JD Link Select

 

Met JDLink Select kunt u de logistieke gegevens van uw machines optimaliseren. U ziet de exacte locatie van elke machine op gedetailleerde kleurenkaarten in Google Maps.

U kunt bovendien een geografische straal definiëren waarbinnen elke machine werkt. Als iemand uw machine probeert te stelen, ontvangt u een waarschuwing op uw mobiele telefoon en op de website. Op de website wordt bovendien de positie van uw machine(s) in korte, regelmatige intervallen gevolgd zodat u precies weet waar uw machine naartoe gaat!


Klantenvoordelen

“Doordat ik op elk moment weet waar mijn machines zich bevinden, heb ik mijn machinepark effectiever en met minder perioden van stilstaan kunnen beheren. Op een dag komen namelijk heel wat minuten bijeen.

Ik kan ook gebieden met een geografische afbakening voor afzonderlijke machines instellen. Deze functie is handig wanneer we machines ’s nachts ergens moeten laten staan zonder enige vorm van beveiliging. Wanneer een machine uit het opgegeven gebied wordt verplaatst, ontvang ik direct een tekstbericht met een waarschuwing.”