Facebook Twitter E-mail Youtube

JDLink Ultimate

 

 

JDLink Ultimate geeft u de harde feiten over brandstofverbruik.

U kunt identificeren hoeveel tijd aan verschillende taken wordt besteed en de niet-productieve motorbedrijfsuren, bijvoorbeeld door stationair draaien, reduceren. Evalueer het machinegebruik aan de hand van een analyse van de motorbelasting voor meer efficiëntie. Bovendien kunt u voor afzonderlijke machines uw eigen waarschuwingen instellen, zodat u op de hoogte wordt gesteld wanneer het brandstofverbruik boven een bepaald niveau stijgt, het brandstofniveau laag wordt of een taak niet zo snel wordt uitgevoerd als u had verwacht (en ervoor had gebudgetteerd).


Klantenvoordelen


“Ik hield in een logbestand het brandstofverbruik bij – bedrijfsuren en gebruikte brandstof. Maar hieruit kon ik niet echt afleiden hoe de brandstof werd gebruikt en of ik deze optimaal gebruikte.
Met JDLink Ultimate beschik ik over de informatie die ik daadwerkelijk nodig heb voor gefundeerde beslissingen over de inzet van brandstof. Ik heb brandstof bespaard en ik heb werk sneller kunnen afronden omdat ik mijn trekker-werktuigcombinaties opnieuw heb uitgebalanceerd, zodat ze beter op elke afzonderlijke taak zijn afgestemd.”