Facebook Twitter E-mail Youtube

StarFire 3000

 

 

De StarFire 3000 Ontvanger.

de totaal nieuwe StarFire 3000 ontvanger werkt naadloos met alle nauwkeurigheidsniveaus (EGNOS, SF1, SF2 en RTK) en alle John Deere GPS-ondersteunde systemen. Van de handbediende stuurondersteuning (Parallel Tracking) tot de geïntegreerde automatische besturing (AutoTrac), de StarFire 3000 is ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien.

 

Beter bestand tegen schaduwwerking

Zelfs in omstandigheden met schaduwwerking houdt de StarFire 3000 u op het juiste spoor, dankzij de verbeterde satellietbeschikbaarheid. Naast de GPS signalen kan hij ook gebruik maken van de Russische GLONASS satellieten. En hij is zo gevoelig dat hij zelfs satellieten oppikt die zich slechts 5 graden boven de horizon bevinden. Dankzij de verbeterde beschikbaarheid van satellieten kan de StarFire 3000 nog betrouwbaarder uw positie aangeven.


Betrouwbaar op elk terrein

John Deere technologie voor terreincompensatie met de StarFire 3000 ontvanger biedt de mogelijkheid om rollende, zijdelingse en zwiepbewegingen van het voertuig te detecteren. Zo kan de ontvanger deze bewegingen compenseren om te zorgen voor een correcte plaatsbepaling ten opzichte van de grond over het gehele perceel.


Selecteer de door u gewenste accuratesse.

De StarFire 3000 ontvanger kan het hele jaar door gebruikt worden voor voortdurende veranderende toepassingen en niveau’s van nauwkeurigheid. Zo is uw toegang tot de wereld van het GreenStar begeleidingssysteem gemakkelijk en goedkoop. Uw investering is veilig.

  • Verbeterd weerstand tegen shaduwwerking
  • Geïntegreerde terrein compensatie
  • Werkt met 4 correctiesignalen (EGNOS, SF1, SF2, RTK) en nauwkeurigheidsniveaus
  • Gratis SF1 correctiesignaal