Facebook Twitter E-mail Youtube

Trekker-Balenpers Automatisering

 De balenpers weet het best

Stelt u zich een wereld voor waarin de balen elke keer perfect gepersd worden – sneller en met minder stappen uit te voeren. Waar bestuurders hetzelfde formaat, dezelfde kwaliteit balen – uur na uur, dag na dag – gemakkelijk kunnen gemaakt worden. Klinkt goed? Dat dachten wij ook. Daarom ontwikkelden wij Trekker Balenpers Automatisering.


Ingebouwde consistentie

Wanneer u balen perst, hebt u ogen in de achterkant van uw hoofd nodig. Met zoveel parameters om te overwegen, zelfs ervaren bestuurders vinden het moeilijk om consistentie te behouden. We kunnen u geen tweede paar ogen geven – zo in plaats daarvan, hebben we de balenpers uitgerust met sensoren . Door gebruik te maken van de ISOBUS-standaard, kan uw pers de trekker vragen om ingestelde functies automatisch uit te voeren, op het moment dat hij klaar is. Maar alleen als u dat wilt – omdat met een druk op de knop kunt u altijd zeggen: “Nee, dank je!”


Slimmere balenpersen

Profiteer van de ingebouwde intelligentie van uw machine. Nu uw balenpers weet wanneer het tijd is om te stoppen, de baal uit te werpen, sluiten en opnieuw te beginnen. Het resultaat? Perfect balen elke keer met een druk op een enkele knop.

  • Verhoogde productiviteit
  • Verhoogde kwaliteit
  • Verbeterd comfort
  • Minder verspilling