Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 5075E

Kenmerken

 • 2.9 Liter 3 cilinder PowerTech M-turbomotor
 • 9F/3R-transmissie met inline schakelmechanisme
 • Keuze tussen 2-wielaandrijving en 4-wielaandrijving
 • 540 & 540E aftakas

Kenmerken

Nominaal vermogen (97/68EC): 55 kW (75 pk)
Maximale hydraulische capaciteit: 71 l/min (25 + 46 l/min)
Max. koppel @ 1800 omn/min: 276 Nm
Max. hefvermogen: 1800 bij kogels


Veelzijdigheid op alle gebieden: met de trekkers van de 5E-serie zijn de legendarische betrouwbaarheid en prestaties van John Deere beschikbaar voor een breed scala van toepassingen, zoals akkerbouw, kleinveeteelt of dagelijkse werkzaamheden voor melkproductie maar ook werkzaamheden met een voorlader of gespecialiseerd werk.

De nieuwe 5E zit boordevol geweldige functies waarmee u uw prestaties en productiviteit kunt verbeteren. Klik hieronder op een functie om meer te zien!

Toepassingen

Veelzijdigheid op alle gebiedenDe 5E serie trekkers leveren u John Deere betrouwbaarheid en prestaties bij een groot scala van werkzaamheden, zoals: Akkerbouwwerkzaamheden: ploegen, grondbewerking en zaaien

 • Onderhoud en transport voor kleinschalige veehouderij (b.v. koeien, paarden, varkens)
 • Dagelijkse werkzaamheden voor melkveebedrijven
 • Gespecialiseerd werk op fruit- en wijnteeltbedrijven
 • Allerlei werkzaamheden in particuliere tuinen, parken, op landgoederen, op hobbyboerderijen, enz.
 • Voorladerwerkzaamheden

John Deere weet dat voor gespecialiseerde werkzaamheden betrouwbare machines nodig zijn om moeilijke taken uit te voeren, zoals behendig manoeuvreren in kleine ruimtes. De 5E serie trekkers bieden u niet alleen deze goede wendbaarheid, maar ook een uitstekende laadcapaciteit en een geoptimaliseerde gewichtsverdeling, voor het vermogen en de stabiliteit die u nodig hebt.


PowerTech M-motor

In de praktijk bewezen motortechnologie

De nieuwe 2,9 l PowerTech M motor voldoet aan de Fase III A emissienormenDe nieuwe 2,9 l PowerTech M motor voldoet aan de Fase III A emissienormen
Alle 5E trekkers worden aangedreven door de 3 cilinder, 2,9 l PowerTech M motor, voor de bestmogelijke prestaties en brandstofefficiency.
De geïntegreerde turbolader is een uitlaatgas-aangedreven compressor, die wordt gebruikt om het motorvermogen te verhogen door verhoging van de inlaatluchttoevoer. Dus u krijgt meer vermogen van elke verbrandingscyclus – en efficiency, die voldoet aan de fase III A emissiestandaards.

Centraal op het platform geplaatste tank

Tijdens de lange dagen in het veld voorziet de 68-liter tank u van ruim voldoende brandstof om van ’s morgens vroeg tot ’s avond laat door te gaan. De centrale plaats van de tank op het platform onder het bestuurdersplatform zorgt voor een betere gewichtsverdeling van de trekker, maar tevens is de plaats gemakkelijk toegankelijk voor bijvullen. Daarbij wordt de tank van onderen beschermd tegen beschadiging door een stalen beschermkap.
Eendelige motorkap
De eenvoud van de kantelbare eendelige motorkap zal u tevens aanspreken.

Transmissies

Een trekker voor alle werkzaamheden op het landbouwbedrijf

Betrouwbaar schakelen en remmenBetrouwbaar schakelen en remmen
De 5E-serie biedt een solide transmissie, met 9 vooruit- en 3 achteruitversnellingen voor zowel MFWD- en 2WD-trekkers. Alle versnellingen zijn gesynchroniseerd om soepel te kunnen schakelen wanneer de trekker in beweging is. Het schakelen wordt verder geoptimaliseerd door de dubbele, droge koppeling met keramiek-metalen frictiemateriaal.Remmen gaat ook soepel en gemakkelijk, met constant gelijkremmende, zelfnastellende, hydraulisch geactiveerde schijfremmen in oliebad.

Inline schakelmechanisme

Bovendien kunt u met het rechtlijnige schakelpatroon snel en efficiënt heen en weer schakelen tussen de 2de versnelling en de achteruit, de twee meest gebruikte versnellingen bij werkzaamheden waarvoor een hoge wendbaarheid nodig is, zoals voorladerwerkzaamheden. De intelligente plaatsing van de versnellingen maakt het gemakkelijk om achteruit en vooruit te schakelen, tussen met kracht naar voren en voorzichtig achteruit rijden.

Hydraulisch systeem

Robuust en nauwkeurig hydraulisch systeemRobuuste en nauwkeurige hydraulische systemen

Alle 5E modellen zijn uitgerust met een dubbele hydrauliekpomp, die 71 l/min levert, voor uw hydraulisch bediende werktuigen en de interne hydraulische functies. U heeft de keuze uit maximaal twee met joysticks bediende regelventielen achter of 1 regelventiel achter plus 2 regelventielen in het midden die ook met joysticks worden bediend. De instelbare daalsnelheid maakt een nauwkeurige bediening van uw werktuigen mogelijk: van de geblokkeerde positie voor transport tot variërende daalweerstandsniveaus, aan te passen aan de belasting.

Voorlader

Ontworpen voor wendbaarheidOntworpen voor wendbaarheid
De 5E serie is ontworpen om te kunnen werken met een zware voorasbelasting, wat ideaal is voor een optionele voorlader. Andere voordelen voor voorladerwerkzaamheden zijn de kleine draaistraal van deze compacte trekker, twee extra hydrauliekpompen aan de voorkant, rechtlijnig schakelen voor snelle vooruit/achteruit bewegingen en een vrijwel ongehinderd zicht naar alle kanten.
Voorladerpakket

Bestel het complete voorladerpakket bij uw 5E trekker, of monteer dit achteraf. In beide gevallen kunt u kiezen uit de NSL of MSL bediening met de multifunctionele joystick.
Aanbevolen toebehoren zijn vorken, schuiven, balenpunten, grijpers en een motorkapbescherming.

Bestuurderstation

Duidelijk en open ontwerp, comfortabel rijgedrag

Biedt comfort door het ontwerpBiedt comfort door het ontwerp
De 5E is gebouwd zonder cabine, voor de hoogst mogelijke beweeglijkheid en flexibiliteit. De rolbeugel kan tijdelijk worden neergeklapt als u bijvoorbeeld door een lage schuurdeur moet rijden.De plaatsing van de bedieningselementen is geoptimaliseerd, met uw behoeften als uitgangspunt. Kijk maar om u heen. Alles wat u nodig hebt is binnen handbereik en een slimme kleurcodering help u om het bedieningselement dat u zoekt snel te vinden:

 • Oranje = vooruit- en achteruitversnellingen en remmen
 • Geel = aftakas
 • Zwart = hydraulisch systeem

Ontworpen voor comfort

Ontworpen voor comfortDoordat het geïsoleerde bedieningsstation in hoge mate schokken absorbeert, rijdt u trillingvrij voor zover praktisch mogelijk.

Tevens kunt u vanaf beide zijden van de trekker op de bestuurdersstoel plaatsnemen. En als u plaats hebt genomen, kan een optioneel dak u bescherming bieden tegen zon en regen