Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 5G-serie: 59-66 kW (80-90 pk)

 

 

Compacte prestaties hebben een nieuwe naam: 5G/5GH Standard-serie

Uw John Deere trekker uit de 5G-serie is geschikt voor een breed scala van zowel landbouw- als niet-landbouwtoepassingen, onder alle omstandigheden.

Dit compacte werkpaard is sterk genoeg om constant actief te zijn, compact genoeg voor kleine ruimten, wendbaar genoeg voor scherpe bochten. Het en biedt de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die u nodig heeft. Met onze uitgebreide servicepakketten en uitgebreide dealernetwerk is uw nieuwe John Deere 5G-serie altijd klaar voor de volgende klus.


Eén familie, vele toepassingen

Of u nu een akkerbouw- of veeteeltbedrijf, een gespecialiseerd bedrijf, een combinatie hiervan of een niet-
agrarisch bedrijf heeft, de nieuwe compacttrekkers uit de John Deere 5G-serie bieden de oplossing.

Met zijn compacte afmetingen, overvloed aan vermogen en volledige spectrum van opties kan de nieuwe 5G net zo goed uit de voeten in het veld als in de melkschuur, of met allerlei gemeentelijke taken op openbare wegen, parken of sportstadions.

Stel uw trekker samen volgens uw eigen wensen:

  • 4 transmissieopties
  • IPM (alleen 5090G) voor extra vermogen
  • mechanische of elektrohydraulische dubbelwerkende ventielen
  • mechanische of elektrohydraulische aftakas, frontaftakas, voorbereiding voor voorlader en fronthef af fabriek

Geniet van het comfort van een ruime cabine

Of u nu een akkerbouw- of veeteeltbedrijf, een gespecialiseerd bedrijf, een combinatie hiervan of een niet-
agrarisch bedrijf heeft, de nieuwe compacttrekkers uit de John Deere 5G-serie bieden de oplossing.

Hoelang uw werkdag ook is, met de cabineafmetingen van de nieuwe John Deere 5G-serie is elke klus een plezier. De duidelijke, logisch geordende bedieningselementen bevinden zich binnen handbereik en door de overzichtelijke indeling van het dashboard kunt u de informatie die u nodig heeft makkelijker vinden, wat u het ontspannen gevoel geeft dat alles onder controle is.

Alles is ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Het verbeterde ergonomische ontwerp vermindert de hoeveelheid benodigde handbewegingen en de intuïtieve indeling van de bedieningselementen zorgt voor een maximale efficiëntie.


Een gewillig werkpaard met bijpassende voorlader.

Of u nu een akkerbouw- of veeteeltbedrijf, een gespecialiseerd bedrijf, een combinatie hiervan of een niet-agrarisch bedrijf heeft, de nieuwe compacttrekkers uit de John Deere 5G-serie bieden de oplossing. Kies groen-op-groen  met de voorladers uit de H-serie van John Deere. Ze passen perfect op John Deere trekkers en zijn voorzien van ergonomische besturingselementen. Deze robuuste trekkers bieden een optimale stabiliteit en zijn zeer duurzaam.


Krachtig hydraulisch systeem en dubbelwerkende ventielen

Of u nu een akkerbouw- of veeteeltbedrijf, een gespecialiseerd bedrijf, een combinatie hiervan of een niet-agrarisch bedrijf heeft, de nieuwe compacttrekkers uit de John Deere 5G-serie bieden de oplossing.
Voor maximale flexibiliteit biedt de nieuwe 5G tot drie mechanische en tot vier elektrohydraulische dubbelwerkende ventielen (SCV’s). Alle zijn voorzien van gemakkelijk te bedienen duw-trekkoppelingen om snel van werktuig te kunnen wisselen. Het hydraulische systeem van de 5G beschikt over een stroomverdeler en een regelaar met opties voor mechanische dubbelwerkende ventielen. Daarnaast is er een stroomregelaar in de cabine en optionele tijdregeling met elektrohydraulische SCV’s voor extra comfort en gemak.

  • Eenvoudig en betrouwbaar hydraulisch systeem met open midden
  • Door de motor aangedreven tandemtandwielpomp voor ononderbroken stuur- en hefbewegingen
  • Optionele derde hydraulische pomp voor een extra opbrengst van 29,8 liter/min. voor een totaal van 126 liter/min. voor meer veeleisende werktuigen

Keuze uit vier transmissieopties

Om ervoor te zorgen dat de machine optimaal aansluit bij uw manier van werken, heeft de nieuwe 5G-serie vier verschillende transmissieopties:

12F/12R met optionele 2WD, 24F/24R met mechanische of elektrohydraulische Hi-Lo en 24F/12R met elektrische PowrReverser. PowrReverser is ontworpen voor toepassingen met veelvuldige richtingsveranderingen, zoals werk met een voorlader of scherpe bochten op de kopakker. De natte koppeling van dit systeem zorgt voor een lange levensduur bij langdurig, intensief gebruik.