Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 5GL-serie: 57-65 kW (75-85 pk)

 

 

5GL – Lage uitvoering, een nieuwe oplossing van John Deere

De nieuwe John Deere 5GL mag dan compact en wendbaar zijn, hij biedt alle prestaties die u nodig heeft in en om de wijngaard of boomgaard. Een keuze uit krachtige motoren, een hefcapaciteit tot 2,6 ton en een volledige reeks veelzijdige aftakassen en dubbelwerkende ventielen maken deze kleine trekker ideaal voor de gespecialiseerde toepassingen van deze tijd.

U zult ook het praktische nut van de geringe hoogte en de inklapbare rolbeugel van de 5GL kunnen waarderen, terwijl de robuuste 24F/24R-transmissie en de kleine draaicirkel van 3,0 meter het werken in krappe ruimtes kinderlijk eenvoudig maken. Dankzij de ruime brandstoftank van 67 liter kunt u ook langer doorwerken voordat u moet tanken.

 

De compacte afmetingen van de 5GL helpen uw werkdag productiever te maken:

  • Geringe hoogte tot motorkap
  • Geringe hoogte tot stoel
  • Geringe hoogte tot achterspatbord

Ruim voldoende vermogen om het werk gedaan te krijgen

De krachtige en zuinige dieselmotor in de nieuwe 5GL is ontworpen voor maximale prestaties met minimale stilstandtijd en loopt tot 500 uur voordat de olie moet worden ververst.De 5GL levert wanneer nodig tot 26% extra koppel, voor betere prestaties en een hogere vermogensdichtheid bij transport en niet-stationaire aftakastoepassingen.
·        Koppelstijging van 26% beschikbaar bij zware belasting
·        Tot 500 uur tussen olieverversingenTransmissie, hydraulisch systeem en aftakassen

De nieuwe 5GL heeft een robuuste en praktische 24/24 MFWD-transmissie met mechanische Hi-Lo. Voor de grootste veelzijdigheid biedt de 5GL tot drie mechanische dubbelwerkende ventielen. De aftakassen voor en achter van de trekker bieden een keuze uit verschillende snelheden, waaronder 540/540E of 540/1000 tpm, beide met rijsnelheid.
·        Maximaal zeven koppelingen in totaal
·        Aftakassen met meerdere snelheden
·        Hydraulisch systeem met open midden voor eenvoud en
betrouwbaarheid
·        Door de motor aangedreven tandemtandwielpomp voor ononderbroken besturing en beweging van
de hefinrichting


Een John Deere technicus is nooit ver weg

Wanneer u een John Deere trekker kiest, kunt u erop vertrouwen dat we klaarstaan om u te helpen wanneer u ons nodig heeft. Met ’s werelds meest uitgebreide dealernetwerk en een internationaal distributiesysteem voor reserveonderdelen krijgen onze hooggekwalificeerde technici u binnen een mum van tijd weer op de weg. En als het onderdeel dat u nodig heeft niet op voorraad is, hebben we het binnen 24 uur binnen, elke dag van het jaar.


Onze modellen uit de 5GL-serie: