Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 8270R

 

Kenmerken

  • Actief dempende cabinevering (HCS+) als optie
  • Optionele LED-verlichting met 40% meer breedte en 10% meer dekking aan de achterzijde
  • John Deere telematica en John Deere schermtoegang op afstand (optie)
  • 9 liter “alleen diesel” PowerTech PSX-motor

Specificaties

Nominaal vermogen met IPM (97/68EC): 298 kW (405 pk)
Motorkoppel bij 1600 tpm: 1685 Nm
Maximale hydraulische opbrengst: 321 l/min

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


m de klus te klaren met lagere bedrijfskosten heeft u niet alleen vermogen nodig, maar ook intelligente oplossingen. De John Deere 8370R is uitgerust met krachtige John Deere motoren voor veeleisende trektoepassingen. De dubbele 9,0 l PowerTech PSX-motor met turbolader levert tot 405 pk met IPM bij nominaal toerental en tot maximaal 420 pk met Intelligent Power Management.

Het welzijn van de bestuurder is ook een belangrijke factor die de prestaties en de efficiëntie van uw bedrijf beïnvloedt. De ActiveCommand besturing, exclusief van John Deere, vermindert de stuurinspanning om vermoeidheid van de bestuurder te voorkomen. Variabele stuuroverbrenging biedt lichte, wendbare besturing bij lagere snelheden en zwaardere besturing voor hogere snelheden. Probeer het uit – door de gevoeligheid van de besturing stuurt het net zo makkelijk als een auto, zelfs bij het trekken van zware werktuigen.
De 8370R is ook standaard uitgevoerd met krachtige primaire en secundaire remmen: er is slechts een lichte pedaalinspanning nodig om tijdens een bocht in het veld te remmen.