John Deere 800i-Serie veldspuit

De 800i-series getrokken veldspuitmodellen hebben meer gemeen dan hetzelfde ontwerp. Deze stelt ook nieuwe standaards voor productiviteit, spuitkwaliteit, bedieningscomfort en gemak. Vol met innovaties leveren deze nieuwe getrokken modellen meetbare voordelen. Ze geven u meer controle over strakke spuitschema’s, verminderen de tijdsafhankelijkheid, verbeteren de effectiviteit, helpen u de kosten te beheersen en zijn toonaangevend wat betreft milieusparende eigenschappen.

-Tankinhoud : 3200 L en 4000 L
-In 2 delen inklapbare boom: 18 -30 m
-In 3 delen inklapbare boom: 34 – 40 m

 

832i en 840i

Onze 800i serie met ISOBUS technologie zet nieuwe standaards voor productiviteit, nauwkeurigheid, automatisering en gemak, wat aanzienlijk helpt bij het verlagen van de kosten door middel van i-oplossingen zoals AutoTrac, BoomTrac en GreenStar Sprayer Pro.

 

 

800i TwinFluid

Onze 800i TwinFluid levert buitengewone efficiency en productiviteit bij verlaagde doseringen, ideaal voor zeer grote akkerbouwbedrijven en intensieve aardappel- en groenteteelt. Verhoog de productiviteit zonder het volume te vergroten met de 800i serie TwinFluid veldspuit met luchtondersteuningstechnologie. U vermindert vul- en transporttijden en verhoogt de vloeistofhechting en doordringing in het gewas. U krijgt ook een uitstekende spuitefficiency bij minimale doseringen voor maximale oogsthoeveelheden en hogere winstmarges, zonder verhoging van het gewicht of van het brandstofverbruik.