John Deere M700 / M700i-Serie veldspuiten

 

Geconcentreerd vermogen

Goede prestaties, bedrijfszekerheid en de laagst mogelijke bedrijfskosten – dat zijn de belangrijkste factoren bij het kiezen van een nieuwe machine. En dat is precies wat u krijgt met de M700/M700i-serie veldspuit.

De prestaties zijn beter dankzij de hoge spuitnauwkeurigheid en het algehele gebruiksgemak. En omdat het is ontworpen en ontwikkeld door John Deere zijn de bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid gegarandeerd. De ingebouwde efficiëntie beperkt ook de bedrijfskosten tot een minimum.

 • Geavanceerde i-oplossingen bieden precisie en besparen bedrijfskosten
 • 12 V-aansluiting of ISOBUS
 • Sectieafsluiting beschikbaar voor M700 en M700i
 • Geautomatiseerde BoomTrac – spuitboomvlakstelling en hoogte (alleen M700i)
 • AutoDilute reiniging en spoeling (alleen M700i)
 • Ongeëvenaarde stabiliteit van de spuitboom en een lange levensduur, tot 30 meter met 10 secties
 • Werklampen voor een hogere productiviteit bij nacht, ledverlichting voor versies met ISOBUS-regeling
 • 280 l/min. pompcapaciteit
 • 400 liter schoonwatertank
 • John Deere kwaliteit en service

 

 

     
De Z-parallellogram zorgt voor een gelijkmatige snelheid bij het aanpassen van de spuitboomhoogte en vrije ruimte aan de achterkant.

 

BoomTrac verhoogt de spuitnauwkeurigheid en de verdeling – en vermindert drift – door de vlakstelling en de hoogte van de spuitboom automatisch te regelen terwijl u aan het werk bent. Deze functionaliteit komt vooral van pas op hellingen en ongelijkmatige velden, maar ook bij het keren op de kopakker. Sectieafsluiting is leverbaar op zowel de M700 als de M700i en verlaagt de bedrijfskosten door overslagen en overlapping enorm terug te dringen. Dit op GNSS gebaseerde systeem schakelt gedeelten van de boom automatisch in en uit als u een vooraf opgegeven gebied verlaat of binnengaat.

 

Chassis en tank: superieure stabiliteit

Met drie beschikbare tankmaten (nominale inhoud 2400 liter, 3200 liter en 4000 liter) is het kinderlijk eenvoudig om de juiste M700/M700i voor uw bedrijf te vinden. Beide zijn gebouwd volgens dezelfde strenge normen.

Hoe lager het zwaartepunt, des te beter het evenwicht – dit maakt de M700/M700i beter voor stabiliteit, wendbaarheid, nauwkeurigheid en transport, of de tank nu vol of leeg is, op de weg of in het veld. Zelfs op hellingen!

De tank ligt diep in het chassis, ingesloten door het robuuste hoofdframe, waardoor de M700/M700i een zeer laag zwaartepunt heeft.

 • Smal uitgevoerde dissel voor een korte draaicirkel
 • In de hoogte verstelbare trekoogverbinding
 • Tweepunts asophanging

De soepele besturing kan handmatig, automatisch of via GPS in combinatie met sectieafsluiting en elektronische bestuurdersondersteuning (HMS) worden bediend.


Sturen in meerdere modi: Kies ‘handmatig’ als u ‘achteruit de hoek oprijdt’ en kies ‘automatisch’ om consequent het spoor te volgen. De handmatige stand voorziet in aanpassing op heuvels, terwijl ‘HMS’ de besturing activeert als u niet op de kopakker aan het spuiten bent.


Documentatie: voorbereiding is alles

Uw M700i is uitgerust met het optionele GreenStar 3 2630-touchscreen en vergroot uw productiviteit gedurende alle fasen van gewasbescherming – van documentatie en vullen tot transport, spuiten en spoelen.

Field Doc (optioneel)
Deze real-time documentatiesoftware legt alle bewerkingen automatisch vast, waarna u de gegevens voor latere analyse naar uw pc kunt sturen. Let op: voor deze op GPS gebaseerde hulpprogramma’s is een GreenStar 2630-display en een StarFire-ontvanger nodig. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie!


Spuiten volgens taakkaart (optioneel)

Moet u met variabele dosering kunstmest, herbiciden, fungiciden of groeiregulatoren spuiten? Geen probleem: u maakt gewoon taakkaarten op uw kantoor-pc, importeert deze naar het GreenStar 2630-display in uw cabine … en u kunt zo aan de slag.

Tank Fill Calculator (optioneel)
De volgende keer dat u een taak plant, kunt u pen en papier thuislaten. Tank Fill Calculator laat meteen zien hoeveel van elk gewasbeschermingsmiddel u voor de volledige taak nodig heeft, of voor een volledige tankvulling, of de gedeeltelijke vulling die u nodig heeft om af te ronden.


Vullen: bediening eenvoudig gemaakt

Het ergonomische bedieningsstation is voorzien van grote kraanhendels die de kans op fouten verkleinen en tijdens het instellen van de machine kostbare tijd besparen.

Optionele i-oplossingen maken het vullen, spuiten en spoelen nog sneller, gemakkelijker en nauwkeuriger. Het vloeistofcirculatiesysteem is opgedeeld in twee functionele gebieden: werken en spuiten. Dit zorgt ervoor dat de optimale druk beschikbaar is waar deze het meest nodig is.

 • Duurzame handbediende kranen
 • Sneller vullen via vulslangaansluiting van 2”
 • Automatische, hoorbare vulwaarschuwing
 • Zelfaanzuigende zuigermembraanpomp
 • Vulspoelbak van 55 l
 • Transferklep voor het terugpompen van vloeistof naar opslag
 • 2” Snelkoppeling voor schoonwatertank
 • Gesloten gewasbeschermingsmiddelen fustaansluiting

 

Digitale inhoudsaanduiding tank
Bespaart gewasbeschermingsmiddel en tijd doordat op het display de huidige tankinhoud, het resterende spuitoppervlak en de resterende spuitafstand worden weergegeven.

 

 

Houd het schoon
Na het vullen kunt u uw handen wassen met de aparte handenwastank, die ruimte biedt voor 20 liter schoon water.


Transport: gebouwd voor snelheid en stabiliteit

Door zijn lage zwaartepunt en gelijkmatige gewichtsverdeling zijn de prestaties op de weg van de M700/M700i gewoonweg voorbeeldig. Zelfs met een volle tank kan de machine veilig en eenvoudig worden getrokken met snelheden tot 40 km/u*.

 

De onderhoudsvrije tweepunts asophanging is een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing die schokken absorbeert en de levensduur van de veldspuit verlengt.

 • Verschillende trekhaken zoren voor een soepel rijgedrag.
 • Smal disselontwerp voor scherpe bochten.
 • Bij het keren op de kopakker zorgt automatisch spoorvolgen ervoor dat de veldspuit de achterwielen van de trekker automatisch volgt. Het aan- en uitschakelen op de kopakker wordt automatisch uitgevoerd via de HMS.
 • Sturende dissel: leverbaar met automatisch spoorvolgen of handmatige besturing.
 • Boomtransportbescherming: vermindert stress en slijtage aan de boom tijdens snel vervoer over de weg.
 • Ontwerp met laag profiel: de gelijkmatige gewichtsverdeling en het lage zwaartepunt waarborgen een veilig, gemakkelijk rijgedrag bij snelheden tot 40 km/u*.

* waar wettelijk toegestaan


Bomen: hoge nauwkeurigheid, hogere opbrengsten

Nauwkeurig spuiten is afhankelijk van spuitboomstabiliteit, en John Deere spuitbomen zijn gerenommeerd om hun stabiliteit en duurzaamheid. Wij leveren een breed spectrum van twee- en driedelige stalen spuitbomen, alle met de kwaliteitskenmerken die garant staan voor betrouwbare, nauwkeurige prestaties – jaar na jaar.

 

Nauwkeurigheid begint bij stabiliteit van de spuitboom
Een instabiele spuitboom leidt rechtstreeks tot verspilling van gewasbeschermingsmiddelen en lagere opbrengsten. Alle John Deere spuitbomen hebben de stabiliteit en kenmerken die nodig zijn om nauwkeurig te kunnen spuiten. En nauwkeurigheid vermindert verspilling, waardoor de productiviteit toeneemt:

 • Centraal pendulum houdt de spuitboom parallel aan de bodem
 • Anti-zwiepvering van de boom zorgt voor de hoogste kwaliteit spuitverdeling
 • Eindslagdemping in in-/uitklapcilinders van de spuitboom
 • Stevige kogelgewrichtslager met smeerpunten voor langere levensduur van de boom
 • Verticale en horizontale obstakelbeveiliging
 • Roestvrijstalen spuitleidingen met snelkoppelingen
 • BoomTrac automatische boomhoogte en balansregeling
 • Variabele-geometrieregeling om de boomhoek aan de grondcontouren aan te passen

 Spuiten: precisieafgifte

De M700/M700i benut elke druppel gewasbeschermingsmiddel doordat u niet langer bent aangewezen op giswerk bij het spuiten. John Deere technologieën helpen uw bestuurders om meer hectares te kunnen behandelen met een enkele tank.


Pomp met meer vermogen

De 280 l/min. zuigermembraanpomp levert vloeistof waar die nodig is door het minimaliseren van de mogelijke debiet verstoring.

 

Ringleidingcirculatiesysteem
Maakt het mogelijk om snel te beginnen met spuiten zonder tijd of gewasbeschermingsmiddelen te verspillen. Het systeem handhaaft de circulatie van de sproeivloeistof tot aan de sectiekranen van de boom zodra de hoofdafsluiter afgesloten is.
Wanneer u klaar bent, wordt de snelheid kortstondig opgevoerd om een grondige schoonmaak te vereenvoudigen.


Nauwkeurigheid

De Z-parallellogram zorgt voor een gelijkmatige snelheid bij het aanpassen van de spuitboomhoogte en vrije ruimte aan de achterkant. BoomTrac hoogteregeling helpt ervoor te zorgen dat het spuiten op de juiste hoogte begint, voor een uitstekende spuitverdeling. Het anti-zwiepsysteem met pendulum houdt de boom stabiel door verticale en horizontale bewegingen te absorberen.

 

John Deere GNSS sectieafsluiting

John Deere Section Control (GreenStar 3 2630-display) of GreenStar Sprayer Pro (GreenStar 2 1800-display) neemt de bediening van de boomsecties volledig voor zijn rekening door deze automatisch in en uit te schakelen wanneer u een vooraf gedefinieerd perceel of de kopakker oprijdt of verlaat. (Regeling op kopakkers wordt alleen ondersteund door het GreenStar 3 2630-display)

 

Variabele dosering door middel van taakkaarten

Verschillende oppervlakken vragen om verschillende doseringen. Met deze technologie kunt u de dosering van tevoren instellen door gebruik te maken van taakkaarten die u op uw kantoor-pc samenstelt. Eenmaal in het veld voert uw veldspuit zonder uw tussenkomst alle aanpassingen uit, zodat u zich kunt concentreren op de kwaliteit en een zo hoog mogelijke productie.


Spoelen en verdunnen: schone oplossingen

U kunt snel en effectief spoelen en verdunnen en daarvoor hoeft u niet eens uw cabine te verlaten. U hoeft alleen het programma te selecteren dat u op het GreenStar display wilt gebruiken en de machine doet al het werk.

Alles aan de M700/M700i is ontworpen om de spoel- en verdunningsprocedures te stroomlijnen. De afgeronde tank elimineert stroomverstorende hoeken en schotten en met de optionele ringleidingcirculatie kunt u de spuitboom spoelen tot aan de sectiekranen.

 

AutoDilute
Dit optionele systeem voor de M700i berekent hoeveel cycli u nodig heeft om een bepaalde verdunningsfactor te bereiken afhankelijk van de gewenste hoeveelheid schoonwater. Het houdt rekening met het dode volume en de actuele tankinhoud.


Displays

 

Werktuigdisplay 1100
Dit kleurenscherm van 4,3″ levert eenvoudige handmatige spuitregeling via de standaard 12 V-verbinding.

 • Druktoetsen voor snelle selectie
 • Scrollwiel (biedt eenvoudige navigatie)
 • scherm van 480 x 272 pixels

 

Het GreenStar 2 1800-display
Wilt u uitstekende flexibiliteit, een uitgebreid stuursysteem, realistische veldweergave en ISOBUS-werktuigbesturing? Bekijk ons GreenStar 2 1800-display nog eens wat beter!

 • Kleurendisplay van 7 inch met druktoetsen
 • Scrollwiel voor eenvoudige navigatie
 • Compatibel met ISOBUS (virtuele terminal)
 • John Deere Documentatie Basics
 • Geschikt voor GreenStar SprayerPro
 • Compatibel met StarFire 300- en StarFire 3000-ontvangers
 • Compatibel met zowel M700 (niet-ISOBUS) en M700i (ISOBUS)

 

Het GreenStar 3 2630-display
Naarmate uw bedrijf groeit, worden ook uw uitdagingen groter. Daarom is het zinvol om te investeren in een display waarin de toekomst al is ingebouwd: de nieuwe GreenStar3 2630. Dit kleuren touchscreen biedt volledige monitoring en controle over alle intelligente i-oplossingen die zijn ingebouwd in uw trekker, hakselaar, maaidorser of (zelfrijdende) veldspuit van John Deere.

 • Stuursysteem en geavanceerd stuursysteem
 • Documentatie en variabele dosering via taakkaarten
 • Geavanceerde ISOBUS-mogelijkheden (bijv. John Deere sectieafsluiting)
 • Automatische werktuigdetectie
 • Helder touchscreen van 26 cm, klaar voor video
 • Prestatiemeting
 • USB-poort voor gegevensoverdracht
 • Stand-bystand voor transport over de weg of nachtelijk gebruik