Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere R4040i zelfrijdende veldspuit

 

Kenmerken

  • Solution Command: Nauwkeurig en gemakkelijk vullen, spuiten en spoelen
  • Automatische boomhoogte- en variabele geometrie regel systeem
  • XtraFlex individueel geveerde wielophanging met dubbele draagarmen
  • Door hydraulisch instelbare spoorbreedte te gebruiken op verschillende spuitpaden

 

Specificaties

Cilinderinhoud: 6,8 liter
Nominaal vermogen: 176 kW (240 pk)
Tankinhoud, nominaal volume: 4000 liter
Spuitboom: Tweede lig, 24 tot 36 meter


Het silhouet van de R4040i-veldspuit toont de voordelen van slim geplaatste belangrijke onderdelen om de gewichtsverdeling en stabiliteit te optimaliseren. De bestuurder zit in de natuurlijke besturingspositie, tussen de assen en dicht bij het zwaartepunt van de machine. Hij heeft beter zicht rondom, is beschermd tegen onaangename op-en-neerbewegingen tijdens het rijden over oneffen terrein en geniet van het gevoel van volledige controle – net als bij het berijden van een volbloed paard, maar dan veel comfortabeler.

De bediening van de R4040i-veldspuit kan niet eenvoudiger: John Deere klanten zijn reeds bekend met alle bedieningselementen.

 

     
XtraFlex wielen met individuele luchtvering
Wielen met individuele vering en dubbele draagarmen met automatische drukregeling bieden veel meer dan alleen bedieningsgemak: het veringssysteem maximaliseert de stabiliteit op oneffen terrein en zorgt voor meer boomstabiliteit voor nauwkeuriger spuiten.
Automatische boomhoogte- en variabele geometrie regel systeem
De sensoren voor variabele spuitboomgeometrie zorgen er automatisch en onafhankelijk (rechts/links) voor dat de spuitboomhoogte aan de contouren van de spuitomgeving wordt aangepast. Ideaal voor het werken op heuvelachtig terrein bij snelheden tot 20 km/u.
John Deere Section Control
Het automatische John Deere Section Control op basis van (GNSS) neemt de bediening van de boomsecties volledig voor zijn rekening en schakelt deze automatisch in en uit wanneer u een vooraf gedefinieerd gebied oprijdt of verlaat. Door overslagen en overlappingen terug te dringen, vallen de uitgaven aan gewasbeschermingsmiddelen automatisch lager uit.