John Deere 8000-serie Hakselaar

Onze klanten gaven ons een duidelijke opdracht voor de nieuwe 8000-serie. Prestaties van wereldklasse op zes kerngebieden: vermogensefficiëntie, ruwvoerkwaliteit, comfort, betrouwbaarheid, tractie en kostenefficiëntie. Dit was een enorme uitdaging. Maar we denken dat we het hebben klaargespeeld.

Kom precies te weten hoe we deze ongelooflijke machine tot stand hebben gebracht. Bekijk onze afleveringen van de Totstandkoming Van!


Meer betrouwbaarheid

Gebouwd voor meer vermogen De nieuwe 8000-serie is ontworpen voor de vermogensbehoefte van de toekomst. Omdat bij het ontwerp van het concept naar het onderdeel is toegewerkt, kunt u erop vertrouwen dat de onderdelen op hun belasting berekend zijn.
Gebouwd voor kwaliteit De nieuwe 8000-serie is gebouwd zonder concessies te doen. De kwaliteitslagers en tandwielkasten zijn toonaangevend voor efficiëntie en duurzaamheid
Gebouwd voor alle omstandigheden Van de hooggelegen, dorre vlaktes van Arizona tot de zachte, natte velden van Noord-Europa, ons testprogramma voor duurzaamheid dekt alle gewassen en alle omstandigheden.


Meer vermogensefficiëntie

Gebouwd met de beste motorindeling De in de lengterichting geplaatste motor biedt een uitstekend zicht naar achteren en slimme koeling voor een betere luchtdoorstroming en efficiëntie.
Gebouwd voor een dynamische gewasstroom De nieuwe invoerrollen en de aandrijving van het voorzetstuk minimaliseren opnameverliezen en tillen de doorvoer per pk van onze gewasstroom met lage weerstand naar nieuwe hoogten.
Gebouwd voor minder gewicht Dat is de makkelijkste manier om een betere efficiëntie te bereiken. Door een slim ontwerp, staal met hoge sterkte en het gebruik van aluminium konden we het totale gewicht verlagen.


Meer comfort

Gemaakt voor de bestuurder Omdat het door u is ontworpen en door ons is gebouwd, heeft het alles waarom u heeft gevraagd. U kunt genieten van een panoramisch uitzicht, meer dan genoeg ruimte en intuïtieve bediening en displays.
Gemaakt voor minder onderhoudstijd Eenvoudig onderhoud, minder dagelijkse onderhoudspunten, uitstekende toegang tot alle machinedelen en het geïntegreerde gereedschapsvak met schoonmaakbenodigdheden maken het makkelijker om u en uw veldhakselaar in perfecte conditie te houden.
Gebouwd voor meer extra’s Ons standaard bestuurderspakket omvat onze nieuwe 8000-serie bestuurderscollectie, training en een gereedschapskist. Laat de machine nog beter aansluiten bij uw behoeften met het optionele i-, Profi- of Longlife-pakket.


Meer grip

Gemaakt voor de zwaarste bodemgesteldheid De combinatie van banden van 42” en minder gewicht is een eenvoudige en efficiënte formule die zorgt voor meer tractie en minder bodemverdichting. Met daarnaast de hogere bodemvrijheid kan de 8000-serie alle veldomstandigheden aan.
Gebouwd voor een compacte vormgeving Met een minimale transportbreedte van 3 m en een gelijkmatige gewichtsverdeling is de 8000-serie zeer wendbaar, zowel op de weg als in het veld.
Gebouwd voor ProDrive ProDrive, het beste automatische systeem, is verder verbeterd voor de volgende generatie. Meer koppel op elke as geeft u de beste tractie onder alle omstandigheden.


Meer kostenefficiëntie

Gemaakt voor lage slijtdeelkosten
Onze ultraslijtvaste DuraLine gewasstroomonderdelen en onze nieuwe generatie duurzame vaste messen en DuraLine gras- en maïsmessen gaan meerdere seizoenen mee zonder dat vervanging nodig is.
Gemaakt voor een onovertroffen brandstofefficiëntie
Ons nieuwe aandrijflijnconcept past perfect bij ons unieke engine speed management, waarvan Profi en klanten reeds hebben aangetoond dat het het brandstofverbruik tijdens het oogsten met bijna 20% vermindert.
Gebouwd voor voorspelbare onderhoudskosten
PowerGard servicepakketten geven u de gemoedsrust van vaste service- en reparatiekosten voor nauwkeurige budgettering van de bedrijfskosten.


Betere ruwvoerkwaliteit

Gebouwd voor een grotere nauwkeurigheid DuraDrum geeft u niet alleen de beste ruwvoerkwaliteit en de flexibiliteit van een brede keuze aan haksellengtes. We hebben het zelfs nog beter gemaakt met een verbeterde gewasstroom en minder afstellingen, voor minder slijtage.
Gemaakt voor revolutionair korrelkneuzen Kies uw optie voor een betere zetmeelontsluiting. Alle korrelkneuzers in onze nieuwe 8000-serie beschikken over een enorm grote diameter en KernelStar2 heeft zelfs tot 50% meer oppervlak voor het meest agressieve scheureffect en de beste zetmeelontsluiting.
Gebouwd voor intelligent ruwvoerbeheer John Deere HarvestLab meet zowel het vocht als de voederwaarde in real time voor een nauwkeurige analyse van de silagekwaliteit. Wanneer u hieraan nog ons automatische doseersysteem toevoegt, kunt u uw voer beter actief beheren.