Over ons
Hartelijk welkom bij JAN de WINKEL, hét adres voor groen in de ruimste zin van het woord. Wij zijn uw John Deere importeur/dealer in Oost Nederland en gespecialiseerd in de levering, reparatie en het onderhoud van o.a.
– Tractoren
– Land en tuinbouwmachines
– Tuin- en parkmachines
– Machines voor golfbaanonderhoud
– Bosbouwmachines
– Grondverzetmachines

BijscholingWij werken vanuit een viertal locaties. Op iedere vestiging staat een team van professionals voor u klaar. Onze werkplaatsen en magazijnen zijn modern en zo ingericht dat wij service kunnen bieden aan alle merken binnen ons leveringsprogramma, maar ook daarbuiten. Daarnaast worden de medewerkers van Jan de Winkel continu bijgeschoold om uw machinepark volgens de meest recente normen van de fabrikant te kunnen onderhouden.
In onze winkels en showrooms bieden wij een zeer ruim assortiment producten en machines aan. Variërend van handgereedschappen tot tractoren en tuin&park machines. Onze verkopers en productspecialisten kunnen u hierbij ten allen tijde van deskundig advies voorzien.
Tot slot, wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Wij doen dit door met u mee te denken, want pas als u tevreden bent dan zijn wij dat ook!

Historie: Meer dan 100 jaar Jan de Winkel
Historie-Jan-de-WinkelIn 1909 is ons bedrijf opgericht. Als typische dorpssmid in de kern van Brummen, bestonden de werkzaamheden uit het beslaan van paarden, het repareren van kachels, het maken van hoepels om de toen nog gebruikelijke houten wielen en het vervaardigen van divers smeedwerk. Maar een link naar de toekomst was er al. Er werden handgereedschappen verkocht en gerepareerd, en ook toen al maakte constructiewerkzaamheden deel uit van het dagelijkse werk. In 1954 werd de smederij overgenomen door Jan de Winkel senior en werd de zaak verder uitgebreid.

De “grote slag” werd gemaakt toen Jan de Winkel junior in 1986 de zaak van zijn vader overnam. Vanwege de toegenomen werkzaamheden en het daarbij behorende personeel, verhuisde het bedrijf in 1995 naar de Eerbeekseweg in Brummen. Hier werd een nieuw pand gerealiseerd waarbij het bedrijf zich meer en meer kon richten op de professionele markt. In 2004 zijn we in Hengelo (Gld.) gestart met (net als in Brummen) een shop en werkplaats. Zo’n twee jaar later kwam daar een vestiging in Hengevelde bij en nam Jan de Winkel een John Deere dealerbedrijf in Enschede over. Deze laatste twee bedrijven, Hengevelde en Enschede, zijn in 2010 samengevoegd in Goor waar een nieuw pand is gerealiseerd. In dit nieuwe pand is een grote showroom met werkplaatsen en magazijn gehuisvest. Hier treft u ons complete leveringsprogramma. Door een nieuwe overname in 2012 werd de organisatie verder uitgebreid met een vestiging in Salland. Ook vanuit deze locatie leveren en onderhouden wij het complete programma. Met deze vier vestigingen kunnen wij geheel Oost-Nederland bedienen.

 

Video’s over Jan de Winkel

Klantinterview Fam. Jolink – Vicon strooier

Klantinterview met Dhr. van Tongeren

Open Huis 2019

Land en tuinbouwbeurs 2019

John Deere 8400i & Kröger Demo Tour

Jan de Winkel Brummen

Openingstijden:

 • Ma - Vr : 8.00 - 17.30 uur
 • Za : 8.30 - 12.30 uur
 • Zo : Gesloten

Jan de Winkel Goor

Openingstijden:

 • Ma - Vr : 8.00 - 17.30 uur
 • Za : 8.00 - 12.00 uur
 • Zo : Gesloten

Jan de Winkel Hengelo

Openingstijden:

 • Ma - Vr : 8.00 - 17.30 uur
 • Za : 8.30 - 12.30 uur
 • Zo : Gesloten

Jan de Winkel Salland

Openingstijden:

 • Ma - Vr : 8.00 - 17.00 uur
 • Za : 8.00 - 12.00 uur
 • Zo : Gesloten