Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 1580 TerrainCut frontmaaier

 

Kenmerken en specificaties

  • 7-Iron PRO maaidek met zij-uitworp of Fastback maaidek met achteruitworp
  • Dieselmotor
  • Compatibel met selecte schuifbladen en bezems
Maaidekmaten 60, 62, 72 inch
(153, 158, 183 cm.)
Vermogen 28.1 kW (38.2 pk)
Brandstofopties Diesel, Hydrostatic 4WD


Bekijk de gedetailleerde informatie 
hier


Maak kennis met uw maaier voor elk moment en overal
Ze zeggen dat er voor elke taak een maaier bestaat. Wij zeggen dat er een maaier bestaat die bijna elke taak aankan. Dat is de 1500-serie TerrainCut frontmaaier. Dit nieuwe programma voor alle seizoenen bestaat uit de meest competente aan de voorzijde gemonteerde maaiers die we ooit hebben gemaakt en levert ongeëvenaarde prestaties. De maaiers uit de 1500 TerrainCut serie zijn leverbaar met een in de fabriek geïnstalleerde ComfortCab, krachtige dieselmotoren en 7-Iron PRO-maaidekken en zijn uitstekend tegen hun taak opgewassen.


UITSTEKENDE TRACTIE

Stoepranden, hobbels, natte en zachte omstandigheden en steile hellingen zijn geen probleem voor het 4WD systeem op deze maaiers.


BETERE KOELING

De aan de achterzijde gemonteerde radiateur beschermt de bestuurder tegen lawaai en maakt het onderhoud van de maaier gemakkelijk.


7 INCH (1,83 M) 7-IRON V-FLEXDEK

Dit driedelige flexdek dat speciaal is ontworpen voor golfbanen en levert een gelijkmatige snede van topkwaliteit op oneffen terrein. Kan worden uitgerust met een mulchkit.

 


GLC1500-OPVANG

Het nieuwe GLC1500-opvangsysteem pakt het materiaal op efficiënte wijze samen dankzij een krachtig nieuw geïntegreerd ventilatorontwerp dat hydraulisch wordt aangedreven om te zorgen voor een constante stroom. Het hydraulische systeem zorgt voor snel zakken en heffen, voor sneller legen wanneer het opvangsysteem vol is.