Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 2653B PrecisionCut kooimaaier

 

Kenmerken

  • Duurzame maaiunits
  • Quick Adjust kooien
  • Hoge betrouwbaarheid

 

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


Een kooimaaier waar u op kunt vertrouwen.

De allrounder 2653B staat garant voor een vlekkeloos maairesultaat op elk stuk van uw golfbaan. Met dank aan de nieuwe QA7 Quick Adjust kooien – speciaal ontworpen voor een welige, dichte grasmat; een soepel draaiend hydraulisch aandrijfsysteem voor verrassend gelijkmatige grip; en een hoog ratio van vermogen-gewicht voor het uitmuntend volgen van de contouren.


Driewielaandrijving permanent ingeschakeld

De 2653B PrecisionCut Trim- en Surroundsmaaier is voorzien van een permanent ingeschakeld 3WD hydrostatische aandrijvingsysteem dat de hydrostatische olie stuurt naar de wielen om nog meer grip te geven op moeilijk terrein. Als een wiel begint te slippen, zal het tegenoverliggende wiel zijn grip vergroten. Dit bewezen systeem zorgt voor een uitzonderlijk klimvermogen.Met GRIP AWD zijn er ook geen aparte remmen meer nodig. Dit vermindert het aantal potentiële (hydraulische vloeistof) lekkage punten.


De hele dag comfortabel

2653B PrecisionCut bestuurdersplatform is ontworpen om het comfort te maximaliseren samen met veel beenruimte, een ideaal gepositioneerd stuurwiel, en gemakkelijk te bereiken bedieningen. Beschikbaar met de keuze van een standaard of een luxe stoel. De standaard stoel is comfortabel en kan van voren naar achteren verplaatst worden om het verstellen van de stoel voor bestuurders van verschillende lengtes te bieden. De deluxe stoel biedt tevens dat de stoel verplaatst kan worden van voren naar achteren, en beschikt ook over lumbaalsteun via een verstelbare rugleuning, armleuningen, en een vering dat op maat kan worden ingesteld voor verschillende bestuurders afhankelijk van hun gewicht en comfortniveaus.


Snel, veilig starten

Het SOSdiagnosesysteem (Sit-On-Seat) waarschuwt de bestuurder onmiddellijk bij onjuiste startcondities.


Onovertroffen onderhoudsgemak

De dagelijkse onderhoudspunten zijn gemakkelijk toegankelijk. Open eenvoudigweg de vergrendeling en til de motorkap omhoog om toegang tot de lucht restrictie-indicator en de motoroliepeilstok, hydraulische componenten, de koelvloeistofpeil, en nog veel meer te krijgen. Het hydraulische reservoir bevindt zich aan de achterkant en is voorzien van een handige vulpunt bovenaan het reservoir en een peilstok voor het controleren van het niveau van de hydraulische vloeistof.


Stabiel ontwerp

Een laag zwaartepunt en een breed 140 cm (55 in) wielbasis zorgen voor comfortabel en veiliger werken, zelfs in ongunstige maai-omstandigheden.


Standaard QA7 maaikooien

Dankzij het revolutionaire Speed Link-systeem kunt u de maaihoogte aan beide kanten van de maaikooien tegelijkertijd aanpassen. De zijkanten van de achterrol staan in verbinding met een wormoverbrenging (met een hoge overbrengingsverhouding) via een verbindstang, waardoor bijstellingen tot maar liefste 0,025 mm nauwekeurig aan beide zijden van de rol tegelijkertijd kunnen worden gemaakt. QA7 maaikooien beschikbaar in 66 of 76 cm breedtes en 5 of 8 messen. Industrie-exclusieve Fairway Tender Conditioner en power brush op 76 cm (26 in) kooien maait uitlopers, houdt straatgras onder controle, en zorgt voor een beter speeloppervlak en een consistent effectieve maaihoogte. De duurzame tandwielaandrijving helpt de maaikwaliteit consistent hoog te houden.


ISO-standaard rolbeugel

Een rolbeugel met veiligheidsriemen zijn standaarduitrusting. Rolbeugel voldoet aan de komende ISO 21299 norm