Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere JX90C

 

Kenmerken

  • Gietaluminum maaidek
  • Zij-uitworp
  • Stalen wielen
  • Aandrijving met vast toerental

 

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


Sterk, robuust, krachtig en veilig – de JX90C combineert alles wat een beroepsmatig gebruiker zich wenst tijdens hele dagen efficiënt en comfortabel werken.

TurboStar™-grasopvang


Het exclusieve TurboStar™-systeem waarborgt een zeer efficiënte grasopvang tijdens het gebruik, in het bijzonder bij lagere maaihoogten. Dit komt doordat het maaidek is uitgerust met een geïntegreerde ventilator die een extra luchtstroom tot stand brengt langs en boven het mes, dat bij traditionele maaiers alleen voor de luchtverplaatsing zorgt. Deze extra luchtstroom brengt een krachtig vacuümeffect teweeg dat het maaisel op efficiënte wijze de opvangzak in blaast voor een perfect maairesultaat.


Aluminium maaidek met verstevigingen

Voor gebruik op moeilijk terrein is het gietaluminium maaidek verstevigd met extra stalen platen.

 

 


Goedgekeurde kwaliteit

John Deere loopmaaiers zijn volgens de hoogste normen ontworpen en gemaakt, wat blijkt uit talloze veiligheids- en kwaliteitskeurmerken die aan de producten zijn toegekend.


Leeg

Opvangbak

De lichtgewicht opvangbak van textiel heeft een grote capaciteit, hoeft dus minder vaak te worden geleegd, en een unieke vulindicator.


Grote brandstoftank

Maai langere perioden achtereen dankzij een brandstoftank met hoge capaciteit – u hoeft minder vaak te stoppen om bij te tanken.Motorbeveiliging

Een speciaal ontworpen beveiligingsframe beschermt de motor tegen mogelijke voorwerpen, zoals hangende bomen, of tijdens het transport naast andere machines.

 


Stootrand voor

Aan de voorzijde van het verstevigde maaidek is een stootrand gemonteerd voor nog meer beveiliging tijdens gebruik.


Verdeelplaat achter optie

Als optie is een verdeelplaat achter leverbaar, die over het uitwerppunt achter kan worden geplaatst in plaats van de opvangbak. Zo kunt u er ook mee werken wanneer het gras niet hoeft te worden opgevangen.Stalen wielen

Voor duurzaam commercieel gebruik zijn de grasmaaiers voorzien van stalen wielen met kogellagers voor een soepele werking..

 


Robuuste bedieningselementen

Het robuuste metalen bedieningspaneel kan wel tegen een stootje.Blade Brake Clutch (BBC – mesremkoppeling)

Voor extra gemak kunt u met de mesremkoppeling (BBC – blade brake clutch) het maaimes stoppen zonder de motor te stoppen. U hoeft de grasmaaier dan niet steeds helemaal opnieuw te starten nadat u de opvangbak hebt geleegd. U schakelt gewoon het maaimes weer in en gaat verder met maaien.


Antivibratiesysteem (AVS)

Om de bestuurder tegen blootstelling aan vibraties te beschermen en dus langer te kunnen laten doorwerken, is het antivibratiesysteem (AVS) aangebracht.


Grote brandstoftank

Maai langere perioden achtereen dankzij een brandstoftank met hoge capaciteit – u hoeft minder vaak te stoppen om bij te tanken.


Zijbescherming

De machine is bovendien voorzien van een bescherming van de buitenkant van het maaidek. Hierbij is de grasmaaier bijvoorbeeld beter beschermd bij werk langs muren, maar ook tijdens het vervoer.


Hoogte instellen

U kunt de hoogte van elk wiel snel en eenvoudig instellen – zo speelt u flexibel in op de vereiste maaihoogte van de machine.


Professionele mulchkit

Bouw uw professionele loopmaaier eenvoudig tot een mulchmachine om met de optionele mulchkit

 


Variabel toerental

Een aandrijfsysteem met variabele snelheid betekent dat de grasmaaier gemakkelijk te bedienen is en niet hoeft te worden geduwd. Dankzij de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende snelheden kan de gebruiker werken met de voor hem prettigste snelheid.