Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere PRO 47V

 Kenmerken

  • Nieuwe inklapbare duwboom
  • antovibratiesysteem
  • Turbostar ventilatorondersteunende opvang
  • Lichtgewicht 47,5 kg

Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.
Download hier


De PRO 47V, een robuuste en flexibele maaier van instapniveau, speciaal ontworpen voor de behoeften van kleinere hoveniersbedrijven, of als extra machine voor onderhoudsbedrijven.
Met zijn maaibreedte van 47 cm is de praktische PRO 47V zeer wendbaar, zelfs op moeilijk terrein of rond obstakels. Door zijn relatief geringe gewicht en comfortabele handgrepen kan de machine gemakkelijk door één persoon worden verplaatst, wat vooral handig is als vaak op verschillende locaties wordt gemaaid. Door de inklapbare handgreep en het compacte formaat van de maaier is hij ook eenvoudig te vervoeren, zelfs in kleine voertuigen.

De maaier is uitgerust met een krachtige Subaru motor met een nominaal vermogen van 3,2 kW en tweewielaandrijving, en kan met gemak verschillende maaiomstandigheden binnen oppervlakten tot 2500 m² aan.

De PRO 47V heeft verder een corrosievast, met staal versterkt aluminium chassis met voorscherm en het betrouwbare TurboStar systeem voor optimale maai- en opvangprestaties, naast een professionele standaardtransmissie en ‑banden. Bovendien kan de bestuurder langer door blijven werken zonder vermoeid te raken dankzij het standaard antivibratiesysteem, dat de blootstelling aan hand-armtrillingen vermindert.


Turbostar™-grasopvang

Het exclusieve TurboStar™-systeem zorgt voor superieure opvangefficiëntie tijdens het gebruik, met name bij lagere maaihoogten. Dit komt doordat het dek is voorzien van een geïntegreerde ventilator die een extra luchtstroom boven en over het maaimes creëert, waarvan traditionele maaiers afhankelijk zijn. Deze extra luchtstroom creëert een krachtig zuigeffect, waardoor gemaaid gras op een efficiënte manier in de zak wordt geblazen, voor een perfecte maaibeurt.


Een harde jongen

Voor extra duurzaamheid is het aluminium onderstel aan de binnen- en buitenkant extra versterkt met stalen platen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over corrosie.


Grasopvanger

De lichtgewicht opvangbak van textiel heeft een grote capaciteit, hoeft dus minder vaak te worden geleegd, en een unieke vulindicator-Leeg


Stalen wielen

Voor duurzaam commercieel gebruik zijn de grasmaaiers voorzien van stalen wielen met kogellagers voor een soepele werking.


Dankzij het robuuste anti-vibratiesysteem kunt u langer en veiliger werken, met minder blootstelling aan trillingen. U hoeft uw werkdag niet te onderbreken.


Zijbescherming

Extra externe dekbescherming is tevens inbegrepen, om de grasmaaier te beschermen bij het werken langs muren en voor bescherming tijdens vervoer.


Hoogteverstelling

U kunt de hoogte van elk wiel snel en eenvoudig instellen – zo speelt u flexibel in op de vereiste maaihoogte van de machine.


Professionele mulchkit

Bouw uw professionele loopmaaier eenvoudig tot een mulchmachine om met de optionele mulchkit.

Variabel toerental

Een aandrijfsysteem met variabele snelheid betekent dat de grasmaaier gemakkelijk te bedienen is en niet hoeft te worden geduwd. Dankzij de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende snelheden kan de gebruiker werken met de voor hem prettigste snelheid.