Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere X740

 

 

Kenmerken en specificaties

  • Gebruiksgemak
  • Zwaar, volledig gelast stalen onderstel
  • Grote keuze aan maaidekken
  • Laag zwaartepunt
Motor 17,1 kW (23 pk)
Transmissie Hydrostatisch, 2WD
Stuurinrichting Stuurbekrachtiging
Rijsnelheden 0 – 13,7 km/h

 

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


Onbeperkte mogelijkheden. Ultiem comfort

Geniet van het vermogen en de prestaties van een X700-serie diesel tuintrekker in een efficiënte tweewielaangedreven uitvoering. Een maaier die uitblinkt door een uitstekende wendbaarheid en een accurate bediening.


Duurzaamheid

Elk onderdeel, bijvoorbeeld deze zware hydrostatische transaxle (koppeling-differentieeleenheid) van professionele kwaliteit en dit volledig gelaste stalen onderstel, is speciaal ontwikkeld voor maximale kracht en duurzaamheid. Het gepatenteerde onderstel reikt tot voorbij de motorkap en dient zo als bumper en ter bevestiging van gewichten aan de voorkant ter compensatie van het gewicht van toebehoren aan de achterkant.


Betrouwbare motor met hoog koppel

De 3-cilinder dieselmotor met zijn hoge koppel van 62 Nm levert het vermogen voor elk toebehoren dat u maar nodig kunt hebben. Een efficiënte verbranding vermindert de uitstoot en zorgt voor een lager brandstofverbruik. Gloeibougies zorgen voor snel en probleemloos starten bij koud weer.


Comfortabel rijgedrag

Geniet van de rit terwijl u werkt. Tot de uitrusting behoren een in hoogte verstelbaar stuur en een comfortabele standaardstoel. Of u kiest voor de luxe stoel met instelbare vering en dikkere kussens.

 


Handig differentieelslot

Voor de zwaarste omstandigheden zorgt het gemakkelijk te bedienen differentieelslot voor maximale tractie.


Uitstekende wendbaarheid

De uitstekende wendbaarheid van de serie X740 zorgt ervoor dat u na het maaien het verschil weer ziet tussen goed en beter. Met de luxe stoel, lichte bediening, een korte draaicirkel en gebruiksvriendelijke Twin Touch-pedalen die de natuurlijke beweging van uw voet volgen, was het nog nooit zo makkelijk om zo hard te werken.


Gebruiksvriendelijk hydraulisch systeem

Hydraulische bedieningshendels zijn ondergebracht op de stuurkolom voor een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige bediening van uw maaidek en toebehoren. De onderste hendel heeft een zweefstand waarmee aan de voorkant gemonteerde uitrusting de contouren van de grond volgt.


Asaangedreven maaidek met aftakaskoppeling in oliebad

U kunt uw keuze laten vallen op een maaidek van 122 cm, 137 cm of 157 cm met zij-uitworp en mulchoptie of u kunt kiezen voor het zwaar uitgevoerde maaidek van 152 cm met uitworp achter. Deze maaidekken zijn asaangedreven voor een onovertroffen duurzaamheid en de aftakaskoppeling in oliebad grijpt soepel aan en behoeft letterlijk geen onderhoud. De maaihoogte kan gemakkelijk worden ingesteld met een praktische knop op het dashboard.


Optioneel vergaarsysteem

Het gras meteen tijdens het maaien opvangen en in een oogwenk lossen met het vergaarsysteem MCS 580. Het stalen rotorhuis en de robuuste stalen ventilator transporteren het maaisel van het maaidek omhoog naar de opvangbak. Met de hydraulische hendels kan het luik gemakkelijk worden geopend en het gras worden gelost. Voor lossen in vrachtwagens of containers met een hoogte tot 1,8 meter kiest u voor het hoge model 580H. Ook leverbaar is een vergaarsysteem van 500 liter, bestaande uit 3 opvangzakken.


Nog veelzijdiger

Voor nog meer veelzijdigheid zijn een optionele driepuntshefinrichting achter incl. aftakas achter met een toerental van 540 omw/min en een John Deere Quick Hitch leverbaar. Hiermee kunnen zelfs aangedreven werktuigen worden gebruikt of kan een van onze Quick Hitch-borstels of -schuivers worden aangekoppeld. Neem een kijkje in onze brochure voor meer informatie over leverbare toebehoren.


Homologatiekit voor weggebruik (optie)

Deze kit bestaat onder meer uit wegverlichting, waardoor de machine geschikt is voor vervoer of werkzaamheden op de openbare weg.