Facebook Twitter E-mail Youtube

Stihl BGA 85 bladblazer


Krachtige innovatieve bladblazer op accuvoeding voor gebruik rond het huis, in de tuin, de carport en de werkplaats. Speciaal bedoeld voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen. Eenvoudige bediening.


Kenmerken en specificaties

Geluidsdruk niveau (dB(A)) (1) Lithium-Ion
Geluidvermogen niveau (dB(A))(1) 3.5
Gewicht met accu (kg) Afhankelijk van accu
Gewicht zonder accu (kg) Afhankelijk van accu
Lucht debiet m3/h2 (2) Afhankelijk van accu
Luchtsnelheid m/s2 (2) 103
Trillingsniveau m/s2 (3) 50
Lucht debiet m3/h2 (4) 22
Maximaal luchtdebiet (5) 4.6
Luchtsnelheid m/s(2) (4) 3000

 
(1) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2.5 (dB(A))
(2) Met ronde blaasmond in blaasstand
(3) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2 (m/s2)
(4) Met platte blaasmond in blaasstand
(5) zonder blaaspijp


Multifunctionele handgreep

Alle bedieningselementen van het toestel en de veiligheidshendel bevinden zich op de multifunctionele handgreep. Hierdoor is de bedieng uiterst praktisch en betrouwbaar – voor zowel links- als rechtshandigen.


EC-motor

De STIHL elektrische motor (EC) werkt zonder koolborstels. Deze motor is zeer goed bestand tegen slijtage en heeft een opvallend uithoudingsvermogen, beter dan een klassieke elektromotor. De accu-energie wordt optimaal omgezet in prestatie.


Twee-traps axiale ventilator

De twee-traps axiale ventilator werkt als een ventilatorsysteem en zorgt ervoor dat een grote hoeveelheid lucht met hoge snelheid uit het apparaat komt.


Veiligheidshendel

De veiligheidshendel is een veiligheid waarmee het toestel vergendeld kan worden. Dit verhindert het ongewild starten van het apparaat.


Ophangopening

In de greep is een ophangopening voorzien om het toestel aan de wand te hangen.


Versnellingshendel

Met de versnellingshendel kan de snelheid worden aangepast en zo de luchtstroom en de intensiteit worden geregeld. Na het loslaten van de hendel stopt de motor onmiddellijk.


Extra toebehoren

Lithium-ion accu

De krachtige lithium-ion accu is geschikt voor alle STIHL/VIKING apparaten. De accu kan honderden malen worden opgeladen zonder verlies in kracht. Geen geheugen effect, behoudt de volledige capaciteit, werken zoals met een benzine toestel. In drie verschillende vermogenscategorieën beschikbaar: AP 80 met 80 Wh, AP 120 met 120 Wh en AP 160 met 160 Wh. Met aanduiding van het laadniveau. Oplaadbaar met de laders AL 100 en AL 300.

 

Lader

Twee verschillende laders waaruit u kunt kiezen. De standaardlader AL 100 en de snellader AL 300. De standaardlader AL 100 laadt de accu AP 80 op in ca. 70 minuten, de snellader AL 300 bereikt in 25 minuten 80%.