Facebook Twitter E-mail Youtube

Stihl BR 200 bladblazer


Instapmodel ruggedragen bladblazer met 2-MIX-moter en katalysator met een lage uitstoot aan uitlaatgassen. Voor professioneel of privégebruik. Weinig vibraties en makkelijk te starten.Kenmerken en specificaties

Cilinder inhoud cm3 27.2
Gewicht (kg) 5.8
Luchtdoorzet m3/h 690
Max. luchtdoorzet m3/h 800
Max./ luchtsnelheid m/s 59
Tankinhoud (L) 1.1
Geluidsdrukniveau dB(A) (2) 96
Geluidsvermogenniveau dB(A) (2) 103
Trillingniveau links/rechts m/s2 (3) 3.0

 

(1) zonder benzine (compleet)
(2) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2.5 (dB(A))
(3) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2 (m/s2)


STIHL antivibratiesysteem

Het antivibratiesysteem bij de rugnevelspuiten ontlast de rugspieren enorm. Rubberen buffers reduceren de overdracht van de vervelende trillingen die door de motor ontstaan. De greep is daardoor uiterst vibratiearm. Hierdoor wordt het werken comfortabel en krachtenbesparend (zoals afb.)


Multifunctionele handgreep

De bedieningselementen voor de aansturing van de motor zijn in deze handgreep geïntegreerd. De bediening wordt hierdoor heel makkelijk (zoals afb.)


Comfortabel draagsysteem

Met hoogte- en hoekverstelling alsmede een actief ademend rugkussen voor het ontspannen werken ook bij langdurig gebruik. (zoals afb.)


Katalysator (D)

De uitstoot aan schadelijke uitlaatgassen bij motorapparatuur kan bij de bediener tot ogen- en slijmhuidirritaties voeren en schaadt het milieu. Met de door STIHL ontwikkelde katalysator zette STIHL wereldwijd nieuwe maatstaven. Deze reduceert het percentage schadelijke koolwaterstoffen in de uitlaatgassen tot zo’n 60%. (zoals afb.)