Facebook Twitter E-mail Youtube

HPX 4X4 Gator

 

Kenmerken en specificaties

  • Stalen hydroformed frame
  • Krachtige dieselmotor van 854 cc
  • echte 4-wielaandrijving
  • Volledige voertuigvering
Type 854 cc, 3-cilinder Diesel
Motorvermogen 21 pk
Snelheid 0-40 km/h
Laadvermogen 635 kg

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


Meer klussen per uur.

U houdt wel van een uitdaging? De Gator HPX 4×4 ook. Probeer hem op oneffen terrein onder moeilijke omstandigheden en oordeel zelf! Waar andere voertuigen problemen krijgen of stil komen te staan, zorgt de “echte” 4-wielaandrijving van de gator voor een maximaal koppel. Het hydroformed frame biedt de stabiliteit die u nodig hebt en de vering in de 4 wielen zorgen voor optimaal comfort en perfecte tractie. Het robuuste ontwerp wordt afgerond met een krachtige dieselmotor met een topsnelheid van 40 km/h. Kortom, deze veelzijdige gator moet u strak in de hand houden!


Krachtige motor

Extra krachtig. De nieuwe, grotere 3-cilinderdieselmotor levert 854 cc pure prestaties waardoor snelheden van wel 40 km/h mogelijk zijn, terwijl hij stiller is dan ooit.


Echte 4-wielaandrijving naar behoefte

Het systeem voor 4-wielaandrijving wordt naar behoefte met een tiptoets geactiveerd. Het doorslippen van een van de achterwielen wordt automatisch gedetecteerd, waarop beide voorwielen met volledig koppel worden aangedreven voor maximale tractie.


Remprestaties

Stop direct. Volledig hydraulische schijfremmen met een dubbele circuithoofdcilinder en grote remklauwen voor ultiem remvermogen.


Bedieningsgemak

Alle bedieningselementen zijn met tiptoetsen binnen handbereik voor een soepele bediening. Het dashboard bevat gekleurde bedieningselementen en is daardoor supereenvoudig.


Extreem robuust frame

Het exclusieve hydroformed frame heeft minder lasnaden of boutverbindingen voor maximale duurzaamheid en een grote bestendigheid tegen torderen en zware belastingen.


Veiligheid boven alles

Uw veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit. Daarom is de Gator HPX 4×4 standaard uitgerust met een veiligheidskooi (ROPS) en comfortabele driepuntsgordels zoals auto’s die kennen.


Superieur rijcomfort

De soepele besturing is zo licht als een veertje en de 4-wielvering zorgt voor ongekend rijgemak over oneffen terrein. U neemt alle obstakels zonder problemen.


Extra veelzijdigheid

Voor deze gator zijn diverse hulpstukken en accessoires leverbaar voor extra veelzijdigheid. Raadpleeg onze brochure voor meer informatie.