Facebook Twitter E-mail Youtube

TH 6X4 Gator

 

Kenmerken en specificaties

  • Enorm laadvermogen
  • Lage laadhoogte
  • Minimale bodemcompressie
  • Brandstof efficiënte dieselmotor
Type844 cc, 3-cilinder Diesel
Motorvermogen21 pk
Snelheid0-32 km/h
Laadvermogen726 kg

 

Bekijk de gedetailleerde informatie hier

 


De probleemoplosser.

Hoe maakt u van een halve ton lading licht werk? Gewoon – met de Gator TH 6×4 Diesel. Deze is ons antwoord op bijzonder gewichtige problemen en vervoert zonder pardon 544 kg. En met de uiterst lage laadhoogte valt er werkelijk een last van uw schouders! Met zes wielen en een laag zwaartepunt houdt de Gator TH 6×4 u altijd met beide benen op de grond. En omdat het werk nooit snel genoeg kan gaan, heeft hij altijd voldoende energie om in actie te komen. Kortom, u kunt altijd aan de slag.


Ongelooflijke motorprestaties

Meteen aan de slag met de zuinige en krachtige 854 cc dieselmotor.


Overal te gebruiken

Het lage zwaartepunt en de extralange wielbasis bieden ongeëvenaarde stabiliteit in elk terrein en de banden met hoge flotatie zorgen voor een minimale bodemverdichting. De industriële aandrijfketting voor zwaar gebruik en de versterkte trekbalk zorgen voor een enorm trekvermogen.


Ruime laadbak

Onze nieuwe Deluxe laadbak heeft een laadvermogen van 460 liter (eventuele uitbreidingen niet meegerekend), biedt 20 geïntegreerde bevestigingspunten en een handmatige gashulplift, of optionele elektrische lift.

De bak bestaat uit een duurzame stalen vloer met een beschermlaag van Polyruea en zijden gemaakt van polypropyleen composietmateriaal met 15% glasvulling. Roest, deukjes en lawaai behoren daarmee tot het verleden.

 

Door de handige zij-uitbreidingen kunt u de hoogte tot 610 mm ophogen en de laadcapaciteit bijna verdubbelen (920 liter).

 

 

 
Als u de zijpanelen weghaalt, krijgt u in een handomdraai een handige dieplader waarop u lange of grote spullen kunt vervoeren.

 

 

 

 

De gemakkelijk te bedienen laadklep vouwt 90 graden uit en 150 graden omlaag om het laden en lossen te vergemakkelijken. De vergrendeling is met één hand te bedienen.


Extra veelzijdigheid

Voor deze gator zijn diverse hulpstukken en accessoires leverbaar voor extra veelzijdigheid. Raadpleeg onze brochure voor meer informatie.