Facebook Twitter E-mail Youtube

TS 4×2 Gator

 

Kenmerken en specificaties

  • Laag zwaartepunt
  • Comfortabele lage laadhoogte
  • Buitengewoon gebruiksvriendelijk
  • Uitstekend remvermogen met schijfrem
Type 350 cc, 1-cilinder benzine
Motorvermogen 9.5 pk
Snelheid 0-32 km/h
Laadvermogen 408 kg

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


Zwaar beladen. Licht rijden.
Ladingen van ruim 400 kg? Geen probleem. Zadel de Gator TS er maar mee op – aangedreven door een benzinemotor van 350 cc in combinatie met een verrassend lichte afdruk op het gazon. Maar dat is nog niet alles. Met de uitzonderlijke stabiliteit, intuïtieve bediening, robuuste stalen laadbak en kantelbare laadklep biedt de Gator TS soepele efficiëntie ten top!


Overal te gebruiken

Banden met hoge flotatie in gazon- of velduitvoering zorgen dat de tractie van de Gator TS groot is terwijl de bodem minimaal verdicht wordt en het gazon wordt gespaard.


Eenvoudig laden

De Gator TS biedt een ongekende laadbakhoogte van 63,5 cm die het laden en lossen vergemakkelijkt.


Bedieningsgemak 

De Gator TS heeft een intuïtieve lay-out en ergonomische vormgeving, resulterend in ongekend gebruiksgemak. Denk aan stoelen met middelhoge rugleuning voor comfortabele ritjes, bekerhouders, een 12 V-aansluiting, opbergvak en brandstofmeter.


Veiligheid boven alles

Het frame uit één stuk, het directe stuursysteem op basis van tandheugel en rondsel, het zwaartepunt bij de grond en het standaarddifferentieelslot zorgen dat de Gator TS zelfs onder zware omstandigheden zijn weg vindt.


Remprestaties en trekvermogen

De oliebad schijfremmen achter zorgen voor een uitstekend remvermogen en minimaal onderhoud. En met een trekvermogen van 408 kg op effen terrein biedt de TS de prestaties die u nodig hebt.


Extra veelzijdigheid

Voor deze gator zijn diverse hulpstukken en accessoires leverbaar voor extra veelzijdigheid. Raadpleeg onze brochure voor meer informatie.