Facebook Twitter E-mail Youtube

TX 4X4 Gator

 

Kenmerken en specificaties

  • Laag zwaartepunt
  • 2 cilinderbenzinemotor
  • 4-wielvering
  • Deluxe laadbak
Type 675 cc, V-Twin benzine
Motorvermogen 17 pk
Snelheid 0-32 km/h
Laadvermogen 454 kg

 


Bekijk de gedetailleerde informatie
 hier


Dat scheelt een lading.

Stap op de verbeterde Gator TX en u weet de krachtige 2-cilindermotor te waarderen, meer koppel en hogere snelheden op de grond, plus een deluxe laadbak met een capaciteit van 460 liter, laadklep in pick-upstijl en diverse toebehoren.


Krachtige 2-cilindermotor

Meer motorvermogen onder de kap biedt meer koppel, trekvermogen en een snellere acceleratie.


Meer tractie

Banden met hoge flotatie in gazon- of velduitvoering zorgen dat de tractie van de Gator TX groot is terwijl de bodem minimaal verdicht wordt en het gazon wordt gespaard.


Soepel rijgedrag

Het lage zwaartepunt zorgt voor een betere stabiliteit en de semionafhankelijke COS-schokdempers achter zorgen dat u altijd comfortabel rijdt.


Ruime laadbak

Onze nieuwe Deluxe laadbak heeft een laadvermogen van 460 liter (eventuele uitbreidingen niet meegerekend), biedt 20 geïntegreerde bevestigingspunten en een handmatige gashulplift, of optionele elektrische lift. De bak bestaat uit een duurzame stalen vloer met een beschermlaag van Polyruea en zijden gemaakt van polypropyleen composietmateriaal met 15% glasvulling. Roest, deukjes en lawaai behoren daarmee tot het verleden.


Door de handige zij-uitbreidingen kunt u de hoogte tot 610 mm ophogen en de laadcapaciteit bijna verdubbelen (920 liter).

Als u de zijpanelen weghaalt, krijgt u in een handomdraai een handige dieplader waarop u lange of grote spullen kunt vervoeren.


De gemakkelijk te bedienen laadklep vouwt 90 graden uit en 150 graden omlaag om het laden en lossen te vergemakkelijken. De vergrendeling is met één hand te bedienen.


Extra veelzijdigheid

Voor deze Gator zijn diverse hulpstukken en accessoires leverbaar voor extra veelzijdigheid. Raadpleeg onze brochure voor meer informatie.