Facebook Twitter E-mail Youtube

TX Turf Gator

 

Kenmerken en specificaties

  • Laag zwaartepunt
  • Schijfremmen op alle wielen
  • 4-wielvering
  • Deluxe laadbak
Type 401 cc, 1-cilinder benzine
Motorvermogen 11 pk
Snelheid 0-25 km/h
Laadvermogen 454 kg

 

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


Soepele prestaties

Draagvermogen en soepel rijgedrag gecombineerd met nog meer comfort voor u? Klinkt onmogelijk? Toch niet. Onze Gator TX Turf biedt dat allemaal! Een krachtige motor en laadvermogen van 454 kg maken van dit model een heus werkpaard die toch behoedzaam te werk gaat om het gras te sparen.


Voetpedaalstart

De stille TX-Turf Gator bestaat uit een geïsoleerd geplaatste motor, groot volume geluiddemper en intern geluidabsorberend materiaal. Daarnaast werkt de voetpedaalstart als een golfkar – druk het pedaal in en rijden maar.


Banden

Banden met hoge flotatie zorgen dat deze gator hard werkt zonder het gazon aan te tasten.


Comfort voor de bestuurder

De Gator TX Turf is een comfortabel en handig bedieningsstation met talloze voorzieningen, zoals stoelen met middelhoge rugleuning voor comfortabele ritjes, bekerhouders, een 12 V-aansluiting, opbergvak en brandstofmeter.


Soepel rijgedrag

Het lage zwaartepunt zorgt voor een betere stabiliteit en de semionafhankelijke COS-schokdempers achter zorgen dat u altijd comfortabel rijdt.


Ruime laadbak

Onze nieuwe Deluxe laadbak heeft een laadvermogen van 460 liter (eventuele uitbreidingen niet meegerekend), biedt 20 geïntegreerde bevestigingspunten en een handmatige gashulplift, of optionele elektrische lift.
De bak bestaat uit een duurzame stalen vloer met een beschermlaag van Polyruea en zijden gemaakt van polypropyleen composietmateriaal met 15% glasvulling. Roest, deukjes en lawaai behoren daarmee tot het verleden.

 

Door de handige zij-uitbreidingen kunt u de hoogte tot 610 mm ophogen en de laadcapaciteit bijna verdubbelen (920 liter).

 

Als u de zijpanelen weghaalt, krijgt u in een handomdraai een handige dieplader waarop u lange of grote spullen kunt vervoeren.

De gemakkelijk te bedienen laadklep vouwt 90 graden uit en 150 graden omlaag om het laden en lossen te vergemakkelijken. De vergrendeling is met één hand te bedienen.


Extra veelzijdigheid

Voor deze gator zijn diverse hulpstukken en accessoires leverbaar voor extra veelzijdigheid. Raadpleeg onze brochure voor meer informatie.