Zowel de particuliere als professionele gebruiker zijn bij ons aan het juiste adres! Wij bieden tal van oplossingen voor zowel de kleine als de grote particuliere tuin bezitter. Daarnaast hebben wij een breed scale aan producten en diensten voor hoveniersbedrijven, landgoedeigenaren, campings en andere professionals. Voor meer professionele machines zie onze Tuin en Park Professioneel pagina.

U kunt bij ons terecht voor gedegen advies. Wij inventariseren uw wensen en maken aan de hand daarvan een passende aanbieding. Zo krijgt u altijd de machine geleverd die naadloos aansluit op uw werkzaamheden.

Naast de levering van nieuwe machines en occasions beschikken wij op iedere vestiging over een full-service werkplaats, bemand door een professioneel team van monteurs. Doordat wij de meest gangbare onderdelen direct uit voorraad van onze magazijnen kunnen leveren zijn wij in staat om uw machine binnen een kort tijdsbestek te onderhouden en/of repareren. Duurt de reparatie langer dan hebben wij in de meeste gevallen een vervangende machine voor u zodat u ten allen tijde verder kunt met uw werkzaamheden.

Een greep uit onze merken:

John Deere – Stihl – Husqvarna – Giant – Roberine – Stiga – Eliet 

Groene hand

JAN de WINKEL b.v. is partner van De Groene Hand professioneel tuingereedschap. We hebben een compleet assortiment bestemd voor vakmensen die werkzaam zijn in diverse sectoren, zoals de hovenierssector, grond- , weg- en waterbouw, tuinders, stratenmakers en agrariërs.