Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere Z225 Zero Turn-maaier

 

Kenmerken en specificaties

  • Comfortabel maaien
  • Mowing precision
  • Geweldig maairesultaat
  • Geen draaicirkel
Aanbevolen maaioppervlak Max. 8000 m2
Maaibreedte 107 cm
Motorvermogen 14,9 kW bij 3350 omw/min
snelheid Max. 11,3 km/h


Bekijk de gedetailleerde informatie
 hier


Z225 zero turn-maaier

De Z225 zero turn-maaier is ons instapmodel waar veel aandacht is besteed aan details. Deze maaier is een prima investering. De Z225 is kleiner dan de andere typen, maar heeft een krachtige benzinemotor van 14,6 kW voor een betrouwbaar en consistent maairesultaat. De bediening is dankzij de intuïtieve bewegingsregelhendels zeer eenvoudig. Het maaidek van 107 cm zorgt voor uitstekende maairesultaten en kan heel eenvoudig worden uitgebreid met optionele kits voor mulchen en opvangen. De Z225 is uitermate geschikt voor tuinen met obstakels en voor diegenen die snel en efficiënt willen maaien.


Bedieningscomfort 

De Z225 is heel gemakkelijk te bedienen dankzij de ruime zit met voldoende beenruimte waardoor de bestuurder een uitstekend overzicht heeft. Bovendien zijn er een geveerde zitting voor een comfortabele rit, opbergvakken voor tuingereedschap en gekleurde bedieningselementen voor eenvoudige bediening.


Nauwkeurig maaien

Het 107 cm (42 inch) brede Edge Xtra-maaidek zorgt voor een fantastisch gemaaid gazon. Dankzij het diepgewelfde ontwerp van het maaidek wordt het gras hoog opgetild voor de beste afwerking, terwijl de gladde onderkant zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het grasafval. Op de wasaansluiting kan een tuinslang worden aangesloten om het dek grondig te reinigen en telkens weer optimale prestaties te verzekeren.


Vermogen en prestaties

De tweecilindermotor van 14,9 kW (bij 3350 rpm) heeft ruim voldoende vermogen en prestaties voor alle toepassingen waarvoor de Z225 is bedoeld, zowel voor afvoer, mulchen als voor opvangen. Dankzij de elektronische ontsteking kan altijd makkelijk worden gestart, terwijl het kopklepontwerp garant staat voor zuinigheid en vermogen.


Om zijn as draaien

De Z225 kan dankzij intuïtieve bewegingsregelhendels om zijn as draaien. Deze maaier kan om elk obstakel heen, waardoor u tijd bespaart en aanzienlijk sneller het grasveld maait. Vanuit het open zitgedeelte hebt u een uitstekend zicht en kunt u heel gemakkelijk draaien.


Efficiëntie 

Met de Z225 maait u elk grasveld in een handomdraai dankzij het vermogen, de wendbaarheid en het grote dek. U kunt snel maaien zonder dat dit ten koste gaat van de snijkwaliteit.


Veelzijdig

U kunt de Z225 aan uw tuin aanpassen en de maaier uitbreiden met opties voor mulchen en opvangen. Aan deze maaier kan een aanhangwagentje van John Deere worden gekoppeld.


Gebouwd voor kwaliteit

De Z225 is krachtig en betrouwbaar doordat het op een zwaar, gelast stalen onderstel is gebouwd. In combinatie met de grote zwenkwielen voor en de grote aandrijfwielen achter biedt dit een soepele rit, meer tractie en superieur comfort. Het maaidek is vervaardigd met behulp van het e-coating verfsysteem voor jaren onbezorgd maaien.