Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere Z645 Zero Turn-maaier

Kenmerken en specificaties

  • Comfortabel maaien
  • Uitzonderlijke kwaliteit
  • Geweldig maairesultaat
  • Geen draaicirkel
Aanbevolen maaioppervlak Groter dan 8000 m2
Maaibreedte 122 cm/ hoge capaciteit
Motorvermogen 15,39 kW bij 3350 omw/min
snelheid Max. 14.5 km/h

 

 

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


Z645 zero turn-maaier

De Z645 is de grootste maaier voor de particuliere markt en is een zeer krachtige maaier met uitstekende prestaties. Het dek van 122 cm heeft een grote capaciteit waardoor grotere volumes gras op een efficiëntere manier kunnen worden verwerkt. De maaier heeft een tweecilindermotor die een vermogen van 15,39 kW levert. Het dek kan heel eenvoudig worden uitgebreid met optionele kits voor mulchen en opvangen. De basis van de soepel en comfortabel maaiende Z645 is een robuust frame. Het zitcomfort van deze grasmaaier is hoog, er is voldoende beenruimte en er is voldoende ruimte om spullen op te bergen. Kies de Z645 als de beste maaier voor zero turn-maaien.


Bedieningscomfort

De Z645 is heel gemakkelijk te bedienen dankzij de ruime zitting met voldoende beenruimte waardoor de bestuurder een uitstekend overzicht heeft. De stoel met verstelbare armsteunen is geveerd, er zijn voldoende opbergvakken en de bedieningsknoppen zijn gekleurd. Dit alles draagt bij aan een groot rijcomfort en eenvoudige bediening.


Nauwkeurig maaien

Het 122 cm brede Edge Xtra-maaidek zorgt voor een fantastisch gemaaid gazon. Dankzij het diepgewelfde ontwerp van het maaidek wordt het gras hoog opgetild voor de beste afwerking, terwijl de gladde onderkant zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het grasafval. Op de wasaansluiting kan een tuinslang worden aangesloten om het dek grondig te reinigen en telkens weer optimale prestaties te verzekeren.


Vermogen en prestaties

De tweecilindermotor van 15,39 kW (bij 3350 rpm) heeft ruim voldoende vermogen en prestaties voor alle toepassingen waarvoor de Z645 is bedoeld, zowel voor afvoer, mulchen als voor verzamelen. Dankzij de elektronische ontsteking kan altijd makkelijk worden gestart, terwijl het kopklepontwerp garant staat voor zuinigheid en vermogen.


Om zijn as draaien

De Z645 kan dankzij intuïtieve bewegingsregelhendels om zijn as draaien. Deze maaier kan om elk obstakel heen, waardoor u tijd bespaart en aanzienlijk sneller het grasveld maait. Vanuit het open zitgedeelte hebt u een uitstekend zicht en kunt u heel gemakkelijk draaien.


Efficiëntie 

Met de Z645 maait u elk grasveld in een handomdraai dankzij het vermogen, de wendbaarheid en het grote dek. U kunt snel maaien zonder dat dit ten koste gaat van de snijkwaliteit.


Veelzijdig

U kunt de Z645 aan uw tuin aanpassen en de maaier uitbreiden met opties voor mulchen en opvangen. Aan deze maaier kan een aanhangwagentje van John Deere worden gekoppeld.


Gebouwd voor kwaliteit

De Z645 is krachtig en betrouwbaar doordat het op een zwaar, gelast stalen onderstel is gebouwd. In combinatie met de grote zwenkwielen voor en de grote aandrijfwielen achter biedt dit een soepele rit, meer tractie en superieur comfort. Het maaidek is vervaardigd met behulp van het e-coating verfsysteem voor jaren onbezorgd maaien.


Onderhoud

Periodieke onderhoudcontroles kunnen efficiënt worden uitgevoerd, bijvoorbeeld dankzij het opklapbare bestuurdersplatform voor gemakkelijke toegang tot het maaidek, of de praktische plaatsing van de motor. Hierdoor doet de Z645 waarvoor die is gemaakt: maaien! En bovendien kan uw professionele John Deere-dealer u altijd van dienst zijn!