Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere X754

 

Kenmerken en specificaties

  • Vierwielbesturing en tweewielaandrijving
  • Zwaar, volledig gelast stalen onderstel
  • Grote keuze aan maaidekken
  • Laag zwaartepunt
Stuurinrichting Stuurbekrachtiging, tweewielbesturing
Transmissie Hydrostatisch, 4WD
Motorvermogen 17,5 kW bij 3350 omw/min
snelheid Max. 13,7 km/h


Bekijk de gedetailleerde informatie
 hier


Beleef de voordelen van meer tractie

Als u meer tractie wilt met permanente vierwielaandrijving is het verstandig te kiezen voor de dieselmaaitrekker X758. Inschakelen met een hendel is niet nodig, de vierwielaandrijving is er altijd. En u hoeft u ook geen zorgen te maken over aantasting van uw gazon: de snelheid van elk voorwiel wordt automatisch aangepast.


Duurzaamheid

Elk onderdeel, bijvoorbeeld een zware hydrostatische transaxle (koppeling-differentieeleenheid) van professionele kwaliteit en dit volledig gelaste stalen onderstel, is speciaal ontwikkeld voor maximale kracht en duurzaamheid. Het gepatenteerde onderstel reikt tot voorbij de motorkap en dient zo als bumper en ter bevestiging van gewichten aan de voorkant ter compensatie van het gewicht van toebehoren aan de achterkant.


Betrouwbare motor met hoog koppel

De 3-cilinder dieselmotor met zijn hoge koppel levert het vermogen voor elk toebehoren dat u maar nodig kunt hebben. Een efficiënte verbranding vermindert de uitstoot en zorgt voor een lager brandstofverbruik.


Comfortabel rijgedrag

Geniet van de rit terwijl u werkt met een in hoogte verstelbaar stuur (6 standen) en een diepe gepolsterde stoel met hoge rugleuning en instelbare kantelfunctie (optionele ophanging en armleuningen).


Handig differentieelslot

Voor de zwaarste omstandigheden zorgt het gemakkelijk te bedienen differentieelslot voor maximale tractie.


Uitstekende wendbaarheid

De uitstekende wendbaarheid van de serie X750 zorgt ervoor dat u na het maaien het verschil weer ziet tussen goed en beter. Met de luxe stoel, lichte bediening, een korte draaicirkel en gebruiksvriendelijke Twin Touch-pedalen die de natuurlijke beweging van uw voet volgen, was het nog nooit zo makkelijk om zo hard te werken.


Gebruiksvriendelijk hydraulisch systeem

Hydraulische bedieningshendels zijn ondergebracht op de stuurkolom voor een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige bediening van uw maaidek en toebehoren. De onderste hendel heeft een zweefstand waarmee aan de voorkant gemonteerde uitrusting de contouren van de grond volgt.


Asaangedreven maaidek met aftakaskoppeling in oliebad

U kunt uw keuze laten vallen op een standaard maaidek van 48″ (122 cm) met zij-uitworp of u kunt kiezen voor een maaidek met een hoge capaciteit van 54″ (137 cm) of 60″ (152 cm). Er is een optionele mulchkit leverbaar voor alle drie de dekken. Deze dekken zijn asaangedreven voor een onovertroffen duurzaamheid en de aftakaskoppeling in oliebad grijpt soepel en behoeft letterlijk geen onderhoud. De maaihoogte kan gemakkelijk worden ingesteld met een praktische knop op het dashboard.


Optioneel vergaarsysteem

Het gras meteen tijdens het maaien opvangen en in een oogwenk lossen met het vergaarsysteem MCS 580 (capaciteit van 600 liter). Het stalen rotorhuis en de robuuste stalen ventilator transporteren het maaisel van het maaidek omhoog naar de opvangbak. Met de hydraulische hendels kan het luik gemakkelijk worden geopend en het gras worden gelost. Voor lossen in vrachtwagens of containers met een hoogte tot 1,8 meter kiest u voor het hoge model 580H. Ook leverbaar is een vergaarsysteem van 500 liter, bestaande uit 3 opvangzakken.


Homologatiekit voor veelzijdigheid en weggebruik toevoegen

Voor nog meer veelzijdigheid zijn een optionele driepuntshefinrichting achter incl. aftakas achter met een toerental van 540 omw/min en een John Deere Quick Hitch leverbaar. Hiermee kunnen aangedreven werktuigen worden gebruikt of kan een van onze Quick Hitch-borstels of
-schuivers worden aangekoppeld. Dankzij de homologatiekit voor weggebruik kunt u de trekker ook voorbereiden voor rijden op de openbare weg. Neem een kijkje in onze brochure voor meer informatie over leverbare toebehoren.