Facebook Twitter E-mail Youtube

Stiga tuintrekkers en zitmaaiersWENDBAARHEID.
Dankzij de knikbesturing volgen de achterwielen perfect het spoor van de voorwielen. U hebt volledige controle en kunt eenvoudig rond struiken en bomen rijden zonder deze te raken.

MINDER WERK ACHTERAF.
Doordat het maaidek zich aan de voorkant bevindt, kunt u overal bij. U hoeft achteraf niets bij te werken.

VEELZIJDIGHEID.
Park en Villa kunnen het hele jaar door gebruikt worden dankzij het brede assortiment accessoires. Van borstels en aanhangers tot sneeuwschuivers en -frezen.

TWEE-IN-EEN.
Het nieuwe Combi-maaidek combineert twee maaitechnologieën : Multiclip maait en bemest tegelijkertijd. Als het gras te lang wordt, kunt u wisselen naar achteruitworp.

VOOR ALLE TERREINEN.
De vierwielaandrijving van sommige maaiers biedt een uitstekende grip en zorgt dat u op hellingen kunt starten en stoppen zonder dat de wielen doorslippen en het gazon beschadigen. Sterk aanbevolen voor heuvelachtige terreinen.

CAPACITEIT
Veel motor- en maaicapaciteit voor uw geld, vooral efficiënt op open terreinen. De Garden wordt aanbevolen voor tuinen tot 1000 m²? Voor grotere percelen is de Estate beter geschikt.

COMPACT
Als er moet worden gekozen tussen een loopmaaier en een zitmaaier is de Garden Compact een uitstekend alternatief. Door zijn compacte afmetingen kan de machine in kleine tuinen uit de voeten en vergt deze weinig opbergruimte.

GRASOPVANG EN MULTICLIP
Estate modellen zijn standaard voorzien van beide maaitechnieken. Als het gras tussen 2 maaibeurten te lang wordt, gebruik dan een deflector en maai met achteruitworp.

NU NOG WENDBAARDER
Dankzij een nog grotere opvangbak wordt ook het laatste grassprietje opgezogen. De opvangbak kan worden geleegd zonder van de machine te stappen. Sommige modellen zijn voorzien van een elektrisch hefsysteem, zodat u alleen maar op de knop hoeft te drukken.

 


FRONTMAAIERS

Villa Park Park Pro

 


TUINTRACTOREN

Compacte tuintractoren Tuintractoren met opvangbak Tuintractoren met zij-uitworp